Let’s go Miles

Internationale organisaties met een vestiging in Nederland hebben met veel uitdagingen te maken op gebied van salaris, documentatie en belastingen. Let’s go Miles helpt deze bedrijven met deze uitdaging en zorgt dat zij voldoen aan de regelgeving in Nederland.

Miles, onderdeel van Limes International wilde de met een vernieuwd pakket aan diensten het merk online sterker positioneren. Ons is gevraagd de website te ontwerpen met passende illustraties aansluitend bij de dienstverlening. Een leuke opdracht voor een mooie organisatie.

Na een strategische sessie om de doelen vast te stellen hebben wij de website ontworpen. Deze is in WordPress ontwikkeld in combinatie met diverse maatwerkoplossingen. Zo hebben wij een megamenu ontwikkeld en is de inhoud dynamisch opgebouwd vanuit diverse onderdelen in de achterkant van de website.

Scroll door de website heen

voorbeeld responsive website
Illustratieas van Miles voor website
ontwerp website paginas miles katwijk
amsterdamse grachten website
werken in nederland fiets website
lopen in amsterdam website webdesign

Ze beschikken over een enorme deskundigheid

De oplossing voor Miles was een maatwerk website waarbij we de huisstijl wat hebben opgefrist. Zo is de uitstraling en de techniek weer helemaal van deze tijd met prachtige aanvragen als resultaat.

Bezoek de website
Bekijk project