Van idee naar grafisch ontwerp

Een flyer in je brievenbus, het bord op de gevel van jouw sportschool, die advertentie in jouw favoriete magazine; deze merkdragers zijn ooit allemaal ontworpen door een grafisch vormgever.

Grote kans dat jij door het zien van deze uitingen een beeld hebt gevormd van het betreffende bedrijf. Een aantrekkelijk grafisch ontwerp is daarom onmisbaar voor iedere onderneming die herkend en onthouden wil worden.

De sleutel tot het
aantrekken van de
juiste doelgroep

Grafisch ontwerp is de manier waarop jouw merk visueel communiceert. Onderdelen zijn bijvoorbeeld illustraties, iconen, brochures en advertenties, waarin jouw unieke stijl naar voren komt.

Het draait allemaal om het kneden van tekst en beeld, zodat jouw boodschap op een pakkende manier overkomt bij jouw doelgroep en hen een gevoel geeft dat perfect past bij de uitstraling van jouw merk.

Waarom is een goede
vormgeving belangrijk

voor je bedrijf?

Een sterk grafisch ontwerp is de sleutel tot het opvallen. Het zorgt voor de herkenbaarheid die jouw merk onderscheidt van de rest. We maken gebruik van kleuren, typografie en afbeeldingen, en proberen zo een blijvende indruk achter te laten bij jouw doelgroep.

De basis voor drukwerk

Daarnaast kan het juiste grafisch ontwerp op drukwerk, zoals flyers, brochures en visitekaartjes, jouw bereik vergroten en zorgen voor meer mensen op je website. Het is een krachtig middel om jouw merk zichtbaar te maken.

Trek de aandacht en maakt jouw boodschap duidelijk

Herhaling van jouw
visuele uitstraling
wekt vertrouwen

Om jouw visueel op te laten vallen, halen wij onze jarenlange ontwerp ervaring uit de kast. We beginnen met het begrijpen van jouw merk, jouw doelgroep en jouw doelen. Vervolgens ontwerpen we een uiting dat aansluit bij jouw wensen, eisen en doelgroep.

Met grafisch ontwerp, helemaal afgestemd op jouw merk of huisstijl, zorgen we voor een herkenbare uitstraling.

Geef je bedrijf de
professionele uitstraling

die het verdient

Buro Brein zorgt er samen met jou voor dat je opvalt. Wij hebben uitgebreide kennis en ervaring in het ontwerpen van aantrekkelijke en effectieve brochures, magazines, folders of andere reclame-uitingen.

Wij maken jouw boodschap visueel, maar we denken ook graag met je mee. Bijvoorbeeld hoe je jouw merk stevig neerzet in de markt en hoe je het aan de buitenwereld laat zien. Samen geven we jouw bedrijf de professionele uitstraling die het verdient.

Bekijk project