Je doelgroep bereiken via social media

Wist je dat er zo’n 14 miljoen Nederlanders op social media zitten met een gemiddelde van 100 minuten per dag? Stel je eens voor welke gigantische kansen hier voor jouw bedrijf.

Met social media advertentiecampagnes kun je doelgericht adverteren op het platform waar je doelgroep actief is, zoals YouTube, Facebook, Instagram, Snapchat, TikTok of een combinatie daarvan. Door relevante informatie te delen die interessant is voor je doelgroep, word je aantrekkelijk om te volgen. Dit vergroot je zichtbaarheid, bereik en leidt tot betere resultaten!

Wek de interesse van jouw doelgroep op basis van hun interesse

We scrollen, liken, swipen en reageren erop los. Adverteren op social media is een effectieve manier om jouw doelgroep te bereiken en te informeren. Door het slim inzetten van social media kan je bijvoorbeeld:

  • Je naamsbekendheid verhogen
  • Leads en verkopen genereren
  • Nieuwe producten promoten
  • Nieuws en updates delen
  • Websiteverkeer verhogen
  • Klantrelaties onderhouden
  • Loyaliteit vergroten

Waarom social media marketing onmisbaar is voor je bedrijf

Met social media marketing geef je je bedrijf een gezicht en maak je de communicatie van je bedrijf persoonlijker.

Het draait bij social media allemaal om interactie met je doelgroep. Als jouw klant je vaak tegenkomt op social media en je staat open voor interactie dan beïnvloedt dat hun koopgedrag positief.

Door op social media te adverteren bouw je dus aan je klantrelaties en vergroot je de loyaliteit van je klanten.

Je doelgroep bereiken en relaties opbouwen

Van doelen naar een online marketingcampagne

Social media is onmisbaar in een stevige communicatiestrategie. De platformen geven de kans om in contact te komen met je doelgroep. Het is belangrijk om te begrijpen welke doelen je met je social media kanalen wilt bereiken.

We starten met een analyse van jouw doelstellingen, doelgroep en concurrentie. Daarmee ontwikkelen we een aantrekkelijke advertentie en waar nodig een landingspagina voor jouw website. Tijdens de campagne monitoren we de prestaties en passen we deze aan om de resultaten nóg beter te maken.

Meer zichtbaarheid online met zichtbaar resultaat

Met social media marketing word jij toegankelijk en bereikbaar voor je doelgroep. Mensen gaan zich aangetrokken voelen tot en verbinding voelen met jouw merk. Dat doen we door jou te helpen met aantrekkelijke social media advertenties.

Waarom Buro Brein

Wij hebben veel ervaring met het opzetten van social media campagnes en gaan efficiënt voor je bedrijf aan de slag. We helpen jou om online beter zichtbaar te worden en dat gaat je bedrijf helpen groeien.

Bekijk project