Global Garden

Global Garden is het groenste tuincentrum van de regio. Met een uniek plantenassortiment weten ze mensen uit heel Nederland en zelfs het buitenland naar Zwaanshoek (bij Haarlem) te trekken.

Wij hebben voor dit tuincentrum de complete branding verzorgd. Van concept, naar vernieuwd logo en complete branding. Dit hebben we later vertaald naar webdesign. Het resultaat is een eenduidige en professionele uitstraling die past bij deze tijd en doelgroep.

Inmiddels zijn we voor Global Garden als het ware de afdeling marketing en ontwerp en buiten de deur. We hebben maandelijks overleg op de werkvloer bij Global Garden waar we kijken naar resultaten van alle activiteiten zoals folders, advertenties en online marketing.

Scroll door de website heen

Met de door ons speciaal ontwikkelde plattegrond in 3D zien de bezoekers in een oogopslag wat er allemaal te beleven is bij Global Garden.

Een branding met meer aankopen als resultaat

Mede door de nieuwe branding en duidelijke uitstraling helpen we bezoekers in het tuincentrum beter hun weg te vinden, zien we toename in de aankopen per bezoeker blijven bezoekers gemiddeld langer in het tuincentrum. Een prachtig resultaat.

Bezoek de website
Bekijk project