Maak een onuitwisbare indruk met drukwerk

In een wereld waarin de meeste andere bedrijven volledig focussen op online valt offline steeds meer op. Drukwerk wordt soms per ongeluk vergeten, maar het is een onmisbaar onderdeel van je communicatiestrategie.

Papier is hot. Als je iets in je handen krijgt, dan moet je er iets mee. De kans is groot dat je het bekijkt en gaat lezen. Print en drukwerk maken jouw bedrijf tastbaar. Presenteer jouw bedrijf aan de buitenwereld met brochures, magazine, flyers, posters of ander promotiemateriaal. Zo word je gezien.

Meer dan papier:
Jouw bedrijf tastbaar

Drukwerk kun je vasthouden, lezen en bewaren. Dat is het belangrijkste verschil met online communicatie. Drukwerk is een tastbaar medium dat jouw boodschap overbrengt op je doelgroep. Daarmee is het een krachtig instrument wat we veel gebruiken om jouw bedrijf te promoten en te onderscheiden van de concurrent.

Goed ontworpen en kwalitatief drukwerk maakt indruk. Het helpt potentiële klanten om jouw bedrijf te leren kennen en uiteindelijk ook voor je te kiezen.

Waarom heb ik in deze tijd nog drukwerk nodig?

Verzorgd print en drukwerk laat jouw merk opvallen tussen de digitale promotie en reclame van je concurrent. Bedrukt materiaal voelt persoonlijker en de ontvanger heeft het idee dat het echt voor hem of haar is gemaakt.

De magie van papier

Vergeet ook niet dat niet iedereen digitaal is en dat je teksten op papier beter begrijpt dan op een scherm. Dat komt omdat het makkelijker te lezen is en je wordt niet afgeleid door bewegende advertenties. En laten we eerlijk zijn; soms is het ook gewoon fijn om even te switchen van online naar offline.

Opvallen in een digitale wereld met drukwerk

Van verpakking tot
speciale editie.
We got you covered!

Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf ook offline in het oog springt! We geven jouw boodschap een geweldig ontwerp en verzorgen vervolgens professioneel en hoogwaardig drukwerk.

Van standaard papier tot luxueuze papiersoorten en van matte of glanzende laminaten tot speciale afwerkingen, wij hebben een breed aanbod aan materialen om uit te kiezen.

 

Offline communiceren doe je bijvoorbeeld met:

  • Folders en brochures
  • Flyers en kaarten
  • Magazines en catalogus
  • Visitekaartjes, briefpapier en enveloppen
  • Promotieartikelen
  • POS materiaal zoals vlaggen en stands
  • Posters en kalenders

Dit is nog maar een kleine selectie. Samen met jou kijken we naar wat je wilt bereiken, waar en waarvoor je het gebruikt maar vooral hoe we het drukwerk voor jou kunnen laten werken.

Bekijk project