Vergroot je online zichtbaarheid

Wanneer je een mooie en goede website hebt wil je natuurlijk dat deze goed vindbaar is voor potentiële klanten. Met zoekmachine adverteren, ook wel SEA genoemd, vergroot je jouw online zichtbaarheid en trek je meer gerichte bezoekers naar jouw website. Bij ons kan je terecht voor het opzetten en optimaliseren van jouw SEA-campagne, waardoor jouw bedrijf nog beter gevonden wordt.

Jouw website
vindbaar
in de
zoekmachines

Een goed uitgevoerde zoekmachine marketing/SEA strategie kan het aantal bezoekers op jouw website behoorlijk verhogen. Het plaatsen van gerichte advertenties in zoekmachines zorgt ervoor dat jouw bedrijf beter zichtbaar is voor potentiële klanten. Dit kan leiden tot een hogere omzet en een grotere naamsbekendheid en daar ben je toch voor bezig.

Waarom is zoekmachine marketing belangrijk voor je bedrijf?

Zoekmachine marketing is een continu proces waarbij veel zaken komen kijken. Denk aan een zoekwoordonderzoek, doelgroep analyse en meer.

Het is belangrijk om te begrijpen welke zoekwoorden relevant zijn voor jouw bedrijf en hoe je deze kunt gebruiken om jouw website te optimaliseren. Waar SEO meer een lange adem vraagt, is adverteren in zoekmachines dé manier om direct meer bezoekers naar jouw website te trekken.

Geef jouw website de plek in Google die het verdient

Opzetten en optimaliseren van jouw SEA-campagne

Hebben we jouw vertrouwen? Dan zorgen wij voor het opzetten van jouw SEA-campagne. We starten met een analyse van jouw doelgroep en concurrentie om de juiste zoekwoorden en aanpak in te stellen. Vervolgens maken we de advertenties en zorgen we waar nodig voor een optimale landingspagina op jouw website.

Gedurende de campagne monitoren we de prestaties en praten we jou bij over de resultaten. Verder bespreken we onze plannen en blijven we de advertenties verbeteren.

Jouw bedrijf helpen succesvol gebruik te maken van online marketing

Onze voordeur staat altijd voor je open. Persoonlijk contact vinden we belangrijk. Natuurlijk hebben we veel ervaring met SEA-campagnes en kunnen daardoor efficiënt aan de slag.

We denken graag met je mee als het gaat om de juiste doelgroep en de andere kanalen. Wij zorgen voor teksten, vormgeving en coördineren waar nodig de fotografie of het maken van een video. Alles om jouw campagnes succesvol te maken.

Bekijk project