Verhuisdoos.shop

Op zoek naar extra opslagruimte? Mobox en Menken Self Storage hebben het antwoord. In de regio Duin- en Bollenstreek staan ze bekend als dé experts op het gebied van tijdelijke opslag en het creëren van meer ruimte bij jou thuis of op kantoor. En nu hebben ze hun dienstverlening uitgebreid met een gloednieuwe webshop: verhuisdoos.shop.

Na grondig onderzoek en meerdere sessies over de doelgroep, producten en technische aspecten van de webshop zijn we aan de slag gegaan met een op maat gemaakt ontwerp en de bouw ervan. De webshop is ontwikkeld met WordPress en WooCommerce, een krachtige combinatie.

Direct na de lancering zijn we gestart met online marketing. Dit heeft al snel geleid tot meerdere bestellingen per dag, waardoor ons concrete doel al werd bereikt. Naast online marketing hebben we ook andere kanalen ingezet. Zo spreken we bestaande klanten van dochterbedrijven Mobox en Menken Self Storage aan en maken we ze ook klant van Verhuisdoos.shop.

website woocommerce maatwerk

Scroll door de website heen

Een samenwerking waar veel in zit.

Met de lancering van de webshop hebben we een mooie basis neergelegd voor een fijne en intensieve samenwerking. Zo werken we inmiddels aan alle middelen voor Mobox, Menken Self Storage en natuurlijk Verhuisdoos.shop

Bezoek de webshop
Bekijk project