Je website nog slimmer met koppelingen

Stel je eens voor dat jouw verschillende systemen met elkaar kunnen praten. Dat ze onderling informatie uitwisselen en begrijpen welke stappen gezet moeten worden zonder dat je daar zelf iets voor hoeft te doen. Voor je website zijn deze automatiseringen vaak al goed mogelijk. Wij kunnen verschillende systemen met elkaar laten communiceren waardoor jouw website nog krachtiger wordt en jouw werk een stuk makkelijker.

Laat systemen met elkaar communiceren

We leggen de juiste verbindingen tussen systemen waar jij dagelijks mee werkt zodat het allemaal wat makkelijker voor je wordt. We begrijpen als geen ander hoe arbeidsintensief sommige processen kunnen zijn.

Door gebruik te maken van API-koppelingen richt je dat efficiënter in. Denk bijvoorbeeld aan een automatisch ingericht proces voor de afhandeling van een nieuwe lead of bestelling. Dat bespaart tijd en dus geld.

Waarom zijn de juiste koppelingen belangrijk voor mijn website?

API-koppelingen bieden waardevolle mogelijkheden. Door de functionaliteit van je website uit te breiden en processen te automatiseren, kunnen ze zorgen voor een betere klantervaring en verbeterde bedrijfsefficiëntie. Deze technologie is onzichtbaar, maar onmisbaar. Zo kan een API bijvoorbeeld:

  • Automatisch producten importeren of exporteren naar jouw webshop of catalogus;
  • Data tussen verschillende websites uitwisselen zoals vacatures, blogberichten en evenementen;
  • Gegevens vanuit je website direct doorsturen naar jouw CRM of ERP;
  • En nog veel meer….

Maak je website slimmer en automatiseer processen

Welk proces wil jij automatiseren?

Je wilt graag efficiënter werken. Dat snappen we. Daarom brengen wij data uit verschillende databronnen of applicaties voor je samen.

We bekijken samen welke koppelingen voor jouw bedrijf van belang zijn en zorgen ervoor dat deze naadloos worden geïntegreerd in jouw website. We testen de koppelingen uitvoerig om te zorgen voor een stabiele werking.

Laat ons jouw website nog slimmer maken

Laat ons je helpen met onze technische expertise en persoonlijke aanpak. Wij hebben veel ervaring met het integreren van API koppelingen in WordPress websites en kunnen daardoor snel en efficiënt te werk gaan.

Daarnaast denken wij graag met jou welke koppelingen het beste bij jouw werkwijze en website passen. Met een maatwerk WordPress website met API koppelingen van ons ben je verzekerd van een website die voor jouw bedrijf werkt en je werk vooral makkelijker maakt.

Bekijk project