Het Lint

Van Rhijn Projectontwikkeling in Katwijk heeft ons benaderd om de vastgoed communicatie te verzorgen voor het nieuwbouwproject Het Lint in Rijnsburg. Tijdens onze gesprekken werd duidelijk dat de opdrachtgever op zoek was naar duurzame oplossingen voor diverse projecten op de lange termijn. Samen hebben we alle wensen en uitdagingen in kaart gebracht.

Het resultaat is een professionele en aansprekende uitstraling voor dit prachtige kleinschalige project, dat in slechts 2 weken vrijwel volledig in optie stond. Echter, de werkelijke kracht schuilt in de achterkant van de website. We hebben namelijk een op maat gemaakte beheeromgeving en software ontwikkeld, waarmee we samen met Van Rhijn Projectontwikkeling krachtige websites kunnen bouwen voor nieuwbouwprojecten, zonder steeds hetzelfde wiel opnieuw te hoeven uitvinden.

achtergrond website ontwerp website vastgoed
logo vastgoed communicatie project
huisstijl kleuren vastgoed project

Scroll door de website heen

ontwerp mobiele website nieuwbouw project
maatwerk module wordpress
Er is door ons een speciale module ontwikkeld voor het beheer van de woningen. Deze module passen we bij toekomstige projecten toe en zijn nieuwe project websites snel te realiseren.
visualisatie nieuwbouw project
In samenwerking met Zes x Zes zijn fotorealistische impressies ontwikkeld die zijn gebruikt op de website voor o.a. de woningkiezer en informatiepagina per woning.
3d afbeelding woningen nieuwbouw
Brochure nieuwbouw project
interieur 3d project website
pluim website
3d interieur website project website

Helemaal fantastisch

Dat was de reactie van Benjamin van Duijn toen de onderdelen voor het nieuwbouwproject Het Lint werden opgeleverd. Het resultaat? Binnen 14 dagen waren (op 1 na) alle woningen in optie en kon de verkoop alweer op slot. De website kun je uiteraard bekijken via onderstaande knop.

Bekijk project