Stichting Techniek Onderwijs

Er is een groot tekort aan technisch personeel. Mensen die weten hoe je dingen maakt. Basisschool leerlingen enthousiast maken voor een technisch vak is dus ontzettend belangrijk.

Vanuit deze behoefte is de stichting en website voor Stichting Techniek Onderwijs – Leiden Duin- en Bollenstreek (STO-LDB) in het leven geroepen. Op deze website kunnen leerkrachten van groep 7 of groep 8 een thema cursus of workshop boeken voor hun leerlingen. Dit doen ze bij een van de aangesloten beroepsgerichte opleidingen in de Duin- en Bollenstreek.

Als Buro Brein hebben wij de website gebouwd en de boekingsmodule volledig op maat ontwikkeld. Workshops kunnen namelijk via 3 aanvliegroutes worden samengesteld met daarbij veel uitzonderingen. Een complex stukje website maar met fantastisch resultaat.

Scroll door de website heen

Het boekingssysteem is volledig vanaf de grond opgebouwd om zo aan de vraag te voldoen. Resultaat is een sterk systeem waar door alle basisscholen in de regio dankbaar gebruik wordt gemaakt.

Een platform om op te bouwen

Op de website voor STO zijn in de eerste 4 maanden ruim 160 boekingen gedaan voor de diverse workshops en zijn verwachtingen overtroffen en door de automatiseringen en koppeling naar agenda’s zijn de werkzaamheden aan de website minimaal.

Bezoek de website
Bekijk project