Retail Flowers & Plants

Retail Flowers & Plants is dé inkoop- en productiespecialist in sierteeltproducten. Zij leveren bloemen- en plantcreaties aan partners die diverse Europese retailkanalen beleveren. Dit doen ze met een combinatie van jarenlang vakmanschap en een modern productieapparaat. Wij zijn gevraagd om de branding voor dit mooie bedrijf te verzorgen.

Na inspirerende gesprekken hebben we besloten om een dynamische branding te ontwikkelen die past bij het kleurrijke assortiment. Dit omvat een levendige website en diverse marketingmaterialen zoals folders, vlaggen en bedrijfsdrukwerk, waaronder visitekaartjes.

Daarnaast hebben we de website gekoppeld aan een vacaturemodule die we eerder hebben ontwikkeld voor Floral Trade Group. Met deze module kunnen vacatures centraal worden geplaatst voor de hele groep. Op de website van Retail Flowers & Plants worden vervolgens alleen de relevante vacatures weergegeven, zodat bezoekers gemakkelijk de juiste mogelijkheden kunnen vinden.

achtergrond retail flowers wordpress website bloemensector maatwerk
logo bloemen export bedrijf in bloemen
huisstijl kleuren pallet ontwerp maatwerk

Scroll door de website heen

website ontwerp bloemenbedrijf design
website ontwerp bloemenbedrijf design
mobiele website ontwerp maatwerk wordpress
branding huisstijl ontwerp bloemen sector bedrijf maatwerk
drukwerk vlaggen ontwerp huisstijl drukker
planten in bak website ontwerp
meiden met bloemen in handen website ontwerp
bloemen website bedrijf wordpress

Een kleurrijke uitstraling voor een bedrijf dat bloeit

Samen met Retail Flowers and Plants is er een fantastisch resultaat ontstaan. Erik van Rijn schreef: “Enthousiast team, flexibel en creatief! Altijd fijn om samen te werken. Ga zo door!”. Met zulke reacties zijn we ontzettend blij. Een bevestiging van een fijne samenwerking!

Bezoek de website
Bekijk project