In het brein van je doelgroep blijven met retargeting

Heb je je ooit afgevraagd hoe je die bezoekers kunt terughalen die je website hebben bezocht maar geen aankoop hebben gedaan? Met retargeting kunnen we die kans grijpen en ze opnieuw benaderen met aantrekkelijke advertenties die precies aansluiten bij hun interesses. Het is een strategie die je helpt top-of-mind te blijven bij je doelgroep en daardoor de kans vergroot dat ze terugkeren en converteren.

Wat is retargeting
en hoe
kan het
jouw bedrijf helpen

Retargeting is een krachtig middel om online advertenties effectiever te maken. We kunnen hierdoor gebruikers bereiken die al interesse hebben getoond in je producten of diensten.

Wanneer iemand je website bezoekt en vervolgens vertrekt zonder een aankoop te doen, kan retargeting die persoon opnieuw bereiken met gerichte advertenties op andere websites en social mediaplatforms.

De kansen
van retargeting

Retargeting is geen nieuwe techniek maar wel een ontzettend belangrijke en effectieve. Je kunt namelijk potentiële klanten terughalen naar je website.

Bezoekers hebben vaak meerdere interacties (momenten) nodig voordat ze een aankoop doen. Met retargeting blijf je in het brein van je doelgroep en zien mensen je merk steeds opnieuw. Hierdoor vergroot je de kans dat gebruikers terugkeren naar je website en uiteindelijk doen wat jij graag wilt.

Zie het als een tweede kans om potentiële klanten terug te halen naar je website.

Hoe zetten we
retargeting in voor
jouw online groei?

Wij zetten retargeting in voor onze opdrachtgevers. Zo gebruiken we codes om de bezoekers van je website te volgen. We maken gebruik van cookies om bij te houden welke pagina’s ze hebben bezocht en wat ze hebben gedaan.

Haken ze ergens af in het aankoopproces? Dan tonen we advertenties die precies aansluiten bij wat ze op jouw website hebben bekenen. Deze advertenties tonen we op passende momenten zodat je bedrijf opvalt en je potentiële klanten aanspoort om terug te komen en actie te ondernemen.

Jouw ultieme voorsprong
op de concurrentie!

Onze meerwaarde zit in onze kennis en ervaring met retargeting. We begrijpen hoe belangrijk het is om gebruikers goed te volgen en gericht te benaderen. Ook weten we hoe we aantrekkelijke advertenties kunnen maken die opvallen.

We optimaliseren voortdurend de campagnes en passen waar nodig onze strategie aan om de beste resultaten te halen. Op deze manier zorgen we ervoor dat je bedrijf blijft opvallen, je conversies verhoogt en zo het maximale uit je website haalt.

Bekijk project