Strandchalet Katwijk

Ben je op zoek naar een prachtige plek om te ontspannen en te genieten van de natuur? Dan moet je zeker het strand van Katwijk bezoeken. En als je daar wilt overnachten, kun je terecht in een van de strandhuisjes van Strandchalet Katwijk. Maar voordat je dat kunt doen, moet je natuurlijk eerst even boeken. Gelukkig hebben wij een gebruiksvriendelijke website ontworpen en gebouwd speciaal voor dit doel.

Voordat we aan de slag gingen met het ontwerp en de bouw van de website, hebben we uitgebreid onderzoek gedaan en meerdere sessies gehouden om de doelgroep, het product en de technische vereisten voor het verwerken van boekingen goed in kaart te brengen.

Om ervoor te zorgen dat de website goed gevonden werd, zelfs tijdens de coronacrisis, hebben we de juiste marketingmix toegepast. We plaatsten leuke acties op social media en maakten een brochure voor terrasbezoekers. Daarnaast lanceerden we een online marketingcampagne die fantastische resultaten opleverde.

Scroll door de website heen

Ik werk al een tijdje met Buro Brein en heb naar volle tevredenheid van verschillende diensten gebruik gemaakt. Prijs/kwaliteit is perfect en de websites en marketingcampagnes hebben altijd hun vruchten afgeworpen. Aanrader!

Dirk Schipper • Strandchalet Katwijk

Soms wel meer dan 20 boekingen per dag.

Inmiddels zijn we 2 jaar verder en zien we dat een zeer effectieve prijs per lead. Het resultaat van goed onderzoek, sterk design, prettige software, een krachtige online marketing campagne en een fijne samenwerking.

Bezoek de website
Bekijk project