Creative & 
branding

Een identiteit of merk bestaat uit meer dan een logo, lettertype en kleuren. Wat straalt je bedrijf uit, herkent je doelgroep zich hierin? Wij gaan hier naar op zoek even geven dit vorm.
Geef mij een identiteit

Webdesign & Development

Wij zijn specialisten in het ontwerpen, bouwen en optimaliseren van jouw online aanwezigheid. Onze volledig op maat gemaakte websites zorgen dat bezoekers ook klant worden.
ik wil een nieuwe website

Online
marketing

Onze online marketeers ontwikkelen, meten, leren en optimaliseren. Dit doen we in verschillende vormen, van SEO tot advertising en van social media tot emailmarketing.
ik wil meer klanten en leads
Sluiten
Wat we gedaan hebben

Branding

Webdesign

Webdevelopment

Zonwering4all

Een website die de bezoekers helpt de juiste keuze te maken

Zonwering4all is een leverancier voor zonneschermen en raambekleding. De ambitie om te groeien en het volwassen worden van het bedrijf waren de perfecte aanleiding om de uitstraling van het bedrijf naar het volgende niveau te brengen.

De klantvraag

Huis en interieur zijn altijd een actueel thema, vooral voor consumenten is hun huis de belangrijkste plek. Ze weten online steeds beter hun weg te vinden en weten steeds beter wat ze willen. Voor zonwering en raambekleding is dat niet anders. Om deze redenen was Zonwering4all op zoek naar een website die de klant helpt hun keuze te maken.

Verder groeit de organisatie en is door je jaren heen de markt flink veranderd. Kortom: Tijd voor een nieuwe website.

Ons aandeel

Voor Zonwering4all hebben wij het logo versimpeld en de branding aangepast. Kleuren, lettertypen en vormelementen die nu samen een geheel vormen.

De website hebben we gebouwd in WordPress met daarbij diverse maatwerk onderdelen zoals een uitgebreide assortimentsmodule, slim formulier om offertes aan te vragen en andere formulieren die de klantreis makkelijker maken.
Wat hebben we gedaan

Een stijging van ruim 80% in de aanvragen die nu ook nog sneller kunnen worden verwerkt

Makkelijker

Om bezoekers eenvoudig door de site te laten navigeren hebben is de navigatie op twee manieren aangevlogen. Vanuit products of oplossing. Het menu is overzichtelijk en de bezoeker kan hier vanuit  zonder omweg naar het product wat hij of zij zoekt. 

Beter beheersbaar

De aanvragen via het offerte formulier worden nu zodanig aangeleverd dan een groot deel van de werkzaamheden voor Zonwering4all wordt gedaan. Formulieren zijn gesplitst waardoor een terugbelverzoek niet meer tussen de offertes verdwijnt en de klant op de juiste manier wordt geholpen.

Meedenken

Inspiratie en meedenken met de klant wordt steeds belangrijker. Er is zoveel mogelijk op gebied van zonwering en raambekleding, dat keuzehulp geen overbodige luxe is. Hiervoor zijn speciale pagina’s ingericht die de bezoeker helpen naar het juiste product op basis van hun behoefte.

Herkenbaar op straat

De nieuwe branding moet vanzelfsprekend over alle uitingen gelijk zijn. We hebben niet alleen de huisstijl aangepast maar ook de marketingmiddelen. Zo zie je de bedrijfswagens rondrijden met mooi sfeerafbeelding en signing in lijn met de branding.

Een schaalbare oplossing die klaar is voor de toekomst

De module voor het assortiment is flexibel opgebouwd zodat deze in de toekomst eenvoudig kan worden uitgebreid. Een oplossing voor nu en de toekomst van een groeiend bedrijf.
Surf naar de website
Wat kunnen we voor jou betekenen

Wil je ontdekken hoe jouw bedrijf online de volgende stap kan maken?

Wij zijn een een creative digital agency met ruime kennis en prachtige referenties, zowel grafisch als technisch. Wij zijn beeldmakers. Elk project is een unieke kans om onszelf te bewijzen en het unieke verhaal van jouw bedrijf of merk te vertellen.

Verhuisdoos.shop

Webdesign

Webdevelopment

Online marketing

Terug naar overzicht
Een team gericht op online resultaat

Jouw partners die steeds ontdekken wat mogelijk is. Hard werkend met een frisse blik.

Meer over ons
Bij Buro Brein denken ze met de klant mee en brengen nieuwe frisse ideeën in, wat altijd het product of project naar een hoger niveau tilt. Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen wat zorgt voor een prettige samenwerking!
Gemeente Katwijk
cross