Basis website
voor starters

Om te starten is een uitgebreide website niet altijd nodig. Met de bewezen succesvolle opbouw van onze basiswebsite, is deze optie het meest gekozen door starters en zzp’ers.
Bekijk dit pakket

Basis website met
extra functionaliteit

Heb je liever een website waarin je wat meer functies hebt? Dat wij met je meedenken over hoe jouw website het beste voor jou kan werken? Dan is ons Plus pakket precies wat jij nodig hebt.
Bekijk dit pakket

Maatwerk
website

Strategie, ontwerp en techniek. Bij een maatwerk website, ontwerpen en bouwen wij deze rondom jouw organisatie. Uniek en afgestemd op jouw doelen.
Bekijk dit pakket
Sluiten
Wat we gedaan hebben

Webdesign

Webdevelopment

MILES

Let’s go MILES: Inhuren van internationaal talent

Internationale organisaties met een vestiging in Nederland hebben met veel uitdagingen te maken op gebied van salaris, documentatie en belastingen. Let’s go Miles helpt deze bedrijven met deze uitdaging en zorgt dat zij voldoen aan de regelgeving in Nederland.

De klantvraag

Miles, onderdeel van Limes International wilde de met een vernieuwd pakket aan diensten het merk online sterker positioneren. Ons is gevraagd de website te ontwerpen met passende illustraties / elementen passend bij de dienstverlening. Een leuke opdracht voor een mooie organisatie.

Ons aandeel

Na een strategische sessie om de doelen vast te stellen hebben wij de website ontworpen. Deze is vervolgens in WordPress ontwikkeld in combinatie met diverse maatwerkoplossingen. Zo hebben wij een megamenu ontwikkeld en is de inhoud dynamisch opgebouwd vanuit diverse onderdelen in de achterkant van de website.

Website ontwerp

In de strategische sessie voor de website is duidelijke geworden welke doelen Miles stelt aan de nieuwe website. Waar staat het bedrijf nu online en waar wil het staan en wat willen we bereiken. Op basis van deze doelen en de bestaande huisstijl is een maatwerk website ontwerp / webdesign gemaakt.

In het ontwerp zijn diverse illustraties opgenomen die duidelijk maken over welke dienst het gaat op de pagina.

WordPress

De webshop is ontwikkeld in WordPress. Omdat de de site gericht is op internationaal verkeer is de deze meertalig. Miles is door middel van onze module in staat zelf nieuwe talen toe te voegen zonder al te veel moeite.

“Erg fijne werkwijze en ze beschikken over een enorme deskundigheid. Het gehele ontwikkeltraject voor een nieuwe website hebben wij dan ook als zeer prettig ervaren!”

Hannah Whittle, LIMES International
Wat kunnen we voor jou betekenen

Wil je ontdekken hoe jouw bedrijf online de volgende stap kan maken?

Wij zijn een een creative digital agency met ruime kennis en prachtige referenties, zowel grafisch als technisch. Wij zijn beeldmakers. Elk project is een unieke kans om onszelf te bewijzen en het unieke verhaal van jouw bedrijf of merk te vertellen.
Van Rhijn Bouw

Een professioneel gezicht voor een bouwbedrijf uit Katwijk

Bekijk deze case

Floral Trade Group

Geef een internationaal bloemenbedrijf een passende uitstraling

Bekijk deze case

Logofolio 2021

Onze mooiste logo's van 2021

Bekijk deze case

Terug naar overzicht
cross