Creative & 
branding

Een identiteit of merk bestaat uit meer dan een logo, lettertype en kleuren. Wat straalt je bedrijf uit, herkent je doelgroep zich hierin? Wij gaan hier naar op zoek even geven dit vorm.
Geef mij een identiteit

Webdesign & Development

Wij zijn specialisten in het ontwerpen, bouwen en optimaliseren van jouw online aanwezigheid. Onze volledig op maat gemaakte websites zorgen dat bezoekers ook klant worden.
ik wil een nieuwe website

Online
marketing

Onze online marketeers ontwikkelen, meten, leren en optimaliseren. Dit doen we in verschillende vormen, van SEO tot advertising en van social media tot emailmarketing.
ik wil meer klanten en leads
Sluiten
Wat we gedaan hebben

Branding

Webdesign

Onze partners

Lumi Fotografie

Global Garden

Global Garden: een wereld aan tuin en interieur

Global Garden is het groenste tuincentrum van de regio. Met een uniek plantenassortiment weten ze mensen uit heel Nederland en zelfs het buitenland naar Zwaanshoek (bij Haarlem) te trekken. Wij mochten hun branding aanpakken en het ontwerp voor de website verzorgen.

De klantvraag

Global Garden is een tuincentrum dat inmiddels tientallen jaren bestaat. In 2019 werden Jordi en Katrie verantwoordelijk voor het bedrijf en wilden hiermee het tuincentrum nieuw leven inblazen. Aan ons is gevraagd een nieuwe identiteit vorm te geven en het bedrijf een duidelijke uitstraling naar buiten te geven.

Ons aandeel

Wij hebben voor dit tuincentrum de complete branding verzorgd. Van concept, naar vernieuwd logo en complete branding. Dit hebben we later vertaald naar webdesign. Het bedrijf heeft nu een eenduidige en professionele uitstraling die past bij deze tijd en doelgroep.
Wat we gedaan hebben

Upgrade

Het logo van Global Garden gaat ver terug en het verzoek was dan ook om de herkenbare elementen te bewaren. Het resultaat een moderne variant van het logo. Geen compleet nieuw logo maar een rebranding. Het hoeft niet altijd helemaal anders.

Afdeling Ontwerp

Voor Global Garden zijn we als het ware de afdeling marketing en ontwerp en buiten de deur. We hebben regelmatig overleg op de werkvloer bij Global Garden. Dit helpt ons de vraag beter te begrijpen en daardoor een betere oplossing te kunnen aanbieden.

De samenwerking met Buro Brein is erg prettig. Ze hebben ons bedrijf echt goed leren kennen, denken goed mee en dat zien we terug in alle ontwerpen.” 

Jordi van Maasdam, Global Garden

Iconen

Voor Global Garden hebben we een grote serie iconen uitgewerkt. Dit helpt bezoekers zich beter te oriënteren. Grote voordeel van iconen is dat ze direct vertellen waar het over gaat zonder dat iemand hoeft te lezen.

Signing

In het tuincentrum was nauwelijks sprake van een zichtbare huisstijl. Alle afdeling zijn nu voorzien van duidelijke signing. Productgroepen, paden, routes en sfeerbeelden dragen nu bij aan de inspiratie, ervaring van bezoeker en het helpen vinden van de producten die men zoekt.

Toename in aankopen per bezoeker sinds de implementatie van de nieuwe branding.

Mede door de nieuwe branding en duidelijke uitstraling helpen we bezoekers in het tuincentrum beter hun weg te vinden, zien we toename in de aankopen per bezoeker blijven bezoekers gemiddeld langer in het tuincentrum. Een prachtig resultaat.
Surf naar de website
Wat kunnen we voor jou betekenen

Wil je ontdekken hoe jouw bedrijf online de volgende stap kan maken?

Wij zijn een een creative digital agency met ruime kennis en prachtige referenties, zowel grafisch als technisch. Wij zijn beeldmakers. Elk project is een unieke kans om onszelf te bewijzen en het unieke verhaal van jouw bedrijf of merk te vertellen.

Zonwering4all

Branding

Webdesign

Webdevelopment

Terug naar overzicht
Een team gericht op online resultaat

Jouw partners die steeds ontdekken wat mogelijk is. Hard werkend met een frisse blik.

Meer over ons
Wij hebben Buro Brein ingeschakeld voor het ontwikkelen van een nieuwe online strategie. Ze zijn ontzettend hartelijk, en leveren bovendien prachtig werk. Waar nodig kregen we aanwijzingen en adviezen. Hun brein geeft echt de meest creatieve ideeën. Wij gaan jullie zeker aanbevelen!
Binnendijk & van Rijsbergen
cross