Basis website
voor starters

Om te starten is een uitgebreide website niet altijd nodig. Met de bewezen succesvolle opbouw van onze basiswebsite, is deze optie het meest gekozen door starters en zzp’ers.
Bekijk dit pakket

Basis website met
extra functionaliteit

Heb je liever een website waarin je wat meer functies hebt? Dat wij met je meedenken over hoe jouw website het beste voor jou kan werken? Dan is ons Plus pakket precies wat jij nodig hebt.
Bekijk dit pakket

Maatwerk
website

Strategie, ontwerp en techniek. Bij een maatwerk website, ontwerpen en bouwen wij deze rondom jouw organisatie. Uniek en afgestemd op jouw doelen.
Bekijk dit pakket
Sluiten
Wat we gedaan hebben

Webdesign

Webdevelopment

Online marketing

Verhuisdoos.shop

Verhuisdoos.shop: de verhuiswinkel van Nederland

Wanneer je extra opslagruimte zoekt zijn Mobox en Menken Self Storage het antwoord. In de regio Duin- en Bollenstreek een begrip op het gebied van tijdelijke opslag en gewoon meer ruimte voor bij jou thuis of kantoor. Om hun dienstverlening compleet te maken is gestart met een nieuwe webshop: verhuisdoos.shop.

Onze uitdaging

Een website voor een nieuw bedrijf is altijd een uitdaging. Geen zoekhistorie, geen data uit eerdere websites, feitelijk is het een blanco canvas. Heerlijk als designer, voor een online marketeer niet zo heerlijk.

De aanvraag: Ontwerp en bouw een webshop voor onze verhuisproducten zoals dozen en inpakpapier. Concreet doel: Realiseer 1 tot 3 verkopen per dag gemiddeld.

Onze aanpak

Na onderzoek en meerdere sessies over de doelgroep, de producten en ook de techniek voor de webshop zijn we aan de slag gegaan met ontwerp en bouwen. Direct na de livegang zijn we gestart met online marketing. Dit resulteert in meerdere bestellingen per dag waarmee het concrete doel al snel is bereikt.

Naast de online makering zijn we ook gestart met andere kanalen. Zo worden bestaande klanten van dochterbedrijven Mobox en Menken Self Storage aangesproken en ook klant gemaakt van Verhuisdoos.shop.
Wat we gedaan hebben

Website ontwerp

Het ontwerp van de nieuwe website (webdesign) is een kruising tussen de huisstijl van de diverse bedrijven. Zo is het herkenbare rood terug te vinden over de site met daartussen voldoende elementen om alles een eigen gezicht te geven.

De website is vooral ontworpen vanuit User Experience (UX). Kortom de bezoeker weet wat hij kan verwachten wanneer er op een knop of onderdeel wordt gedrukt. De belangrijkste basis in het website ontwerp wanneer je gebruiker als uitgangspunt neemt.

Webdevelopment

De webshop is ontwikkeld in WordPress in combinatie met WooCommerce. Samen een krachtige combinatie voor de ontwikkeling van een webshop.

WooCommerce bevat alle onderdelen die je gebruikt in een webshop. Grote voordeel is dat WooCommerce geen licentiekosten heeft, maar voor geavanceerde functies zijn er wel jaarlijkse kosten.

Online Marketing

Om een nieuwe webshop succesvol te maken is online marketing geen optie maar een echte must. Vooral op het gebied van verhuisartikelen is er een behoorlijke concurrentie. Wij verzorgen de campagnes waarbij we kosten beheersbaar houden en zorgen voor een constante stroom bestellingen.

“De webshop ziet er top uit en werkt erg goed. Onze klanten kunnen we nu nog beter bedienen.”

Thomas Menken, Verhuisdoos.shop
Verhuisdoos.shop verkoopt ook dozen in grote aantallenDe verhuisdekens van Verhuisdoos.shop zijn van goeie kwaliteitDe fysieke winkel van Verhuisdoos.shopDe verhuisdozen van Verhuisdoos.shop zijn makkelijk te gebruiken door hun eigen druk systeemVerhuisdoos.shop pakketten zijn goedkoper dan de onderdelen los kopenVerhuisdoos.shop verkoopt ook inpakmaterialen zoals roltape
Wat kunnen we voor jou betekenen

Wil je ontdekken hoe jouw bedrijf online de volgende stap kan maken?

Wij zijn een een creative digital agency met ruime kennis en prachtige referenties, zowel grafisch als technisch. Wij zijn beeldmakers. Elk project is een unieke kans om onszelf te bewijzen en het unieke verhaal van jouw bedrijf of merk te vertellen.
Global Garden

Global Garden: een wereld aan tuin en interieur

Bekijk deze case

MILES

Let’s go MILES: Inhuren van internationaal talent

Bekijk deze case

Floral Trade Group

Geef een internationaal bloemenbedrijf een passende uitstraling

Bekijk deze case

Terug naar overzicht
cross