Creative & 
branding

Een identiteit of merk bestaat uit meer dan een logo, lettertype en kleuren. Wat straalt je bedrijf uit, herkent je doelgroep zich hierin? Wij gaan hier naar op zoek even geven dit vorm.
Geef mij een identiteit

Webdesign & Development

Wij zijn specialisten in het ontwerpen, bouwen en optimaliseren van jouw online aanwezigheid. Onze volledig op maat gemaakte websites zorgen dat bezoekers ook klant worden.
ik wil een nieuwe website

Online
marketing

Onze online marketeers ontwikkelen, meten, leren en optimaliseren. Dit doen we in verschillende vormen, van SEO tot advertising en van social media tot emailmarketing.
ik wil meer klanten en leads
Sluiten
Wat we gedaan hebben

Webdesign

Webdevelopment

Online marketing

Verhuisdoos.shop

Verhuisdoos.shop: de verhuiswinkel van Nederland

Wanneer je extra opslagruimte zoekt zijn Mobox en Menken Self Storage het antwoord. In de regio Duin- en Bollenstreek een begrip op het gebied van tijdelijke opslag en gewoon meer ruimte voor bij jou thuis of kantoor. Om hun dienstverlening compleet te maken is gestart met een nieuwe webshop: verhuisdoos.shop.

Onze uitdaging

Een website voor een nieuw bedrijf is altijd een uitdaging. Geen zoekhistorie, geen data uit eerdere websites, feitelijk is het een blanco canvas. Heerlijk als designer, voor een online marketeer niet zo heerlijk.

De aanvraag: Ontwikkel een website voor de verhuur van onze nieuwe strandhuisjes en maak deze met online marketing succesvol – was voor ons thuiskomen.

Onze aanpak

Na onderzoek en meerdere sessies over de doelgroep, het product en ook de techniek voor de boekingen zijn we aan de slag gegaan met ontwerp en bouwen. De website ging online en toen… kwam corona.
Wat we gedaan hebben

Website ontwerp

Het ontwerp van de nieuwe website (webdesign) is een kruising tussen de huisstijl van de diverse bedrijven. Zo is het herkenbare rood terug te vinden over de site met daartussen voldoende elementen om alles een eigen gezicht te geven.

De website is vooral ontworpen vanuit User Experience (UX). Kortom de bezoeker weet wat hij kan verwachten wanneer er op een knop of onderdeel wordt gedrukt. De belangrijkste basis in het website ontwerp wanneer je gebruiker als uitgangspunt neemt.

Webdevelopment

De webshop is ontwikkeld in WordPress in combinatie met WooCommerce. Samen een krachtige combinatie voor de ontwikkeling van een webshop.

WooCommerce bevat alle onderdelen die je gebruikt in een webshop. Grote voordeel is dat WooCommerce geen licentiekosten heeft, maar voor geavanceerde functies zijn er wel jaarlijkse kosten.

Online Marketing

Om een nieuwe webshop succesvol te maken is online marketing geen optie maar een echte must. Vooral op het gebied van verhuisartikelen is er een behoorlijke concurrentie. Wij verzorgen de campagnes waarbij we kosten beheersbaar houden en zorgen voor een constante stroom bestellingen.

“De webshop ziet er top uit en werkt erg goed. Onze klanten kunnen we nu nog beter bedienen.”

Thomas Menken, Verhuisdoos.shop
Verhuisdoos.shop verkoopt ook dozen in grote aantallenDe verhuisdekens van Verhuisdoos.shop zijn van goeie kwaliteitDe fysieke winkel van Verhuisdoos.shopDe verhuisdozen van Verhuisdoos.shop zijn makkelijk te gebruiken door hun eigen druk systeemVerhuisdoos.shop pakketten zijn goedkoper dan de onderdelen los kopenVerhuisdoos.shop verkoopt ook inpakmaterialen zoals roltape
Wat kunnen we voor jou betekenen

Wil je ontdekken hoe jouw bedrijf online de volgende stap kan maken?

Wij zijn een een creative digital agency met ruime kennis en prachtige referenties, zowel grafisch als technisch. Wij zijn beeldmakers. Elk project is een unieke kans om onszelf te bewijzen en het unieke verhaal van jouw bedrijf of merk te vertellen.

Floral Trade Group

Branding

Webdesign

Webdevelopment

Terug naar overzicht
Een team gericht op online resultaat

Jouw partners die steeds ontdekken wat mogelijk is. Hard werkend met een frisse blik.

Meer over ons
Wij hebben Buro Brein ingeschakeld voor het ontwikkelen van een nieuwe online strategie. Ze zijn ontzettend hartelijk, en leveren bovendien prachtig werk. Waar nodig kregen we aanwijzingen en adviezen. Hun brein geeft echt de meest creatieve ideeën. Wij gaan jullie zeker aanbevelen!
Binnendijk & van Rijsbergen
cross