We delen jouw ambitie om vooruit te gaan

Wij helpen bedrijven groeien met effectieve en creatieve oplossingen

We zijn nuchtere Katwijkers met een passie voor mooie ontwerpen en slimme websites. Onze missie is de ambitie van onze klanten helpen waarmaken. Als partners in een langdurige samenwerking, waarbij wij geloven in de kracht van delen.

Onze harten gaan sneller kloppen als het gaat om het helpen van onze klanten. Het samen stellen, maar juist het halen van doelen en verder groeien. Dit doen we door creatieve oplossingen te bedenken en te ontwerpen.

Een creatieve sidekick voor je marketing & communicatieafdeling

Wat het doel van jouw bedrijf of campagne ook is; wij hebben de ervaring, kennis en creativiteit in huis om er samen met jou een succes van te maken.

Zie ons als het ideale verlengstuk van jouw marketing & communicatie afdeling. We kennen je bedrijf van voor naar achter en samen gaan we voor het beste resultaat.

Onze werkwijze

Stap 1:
Elkaar leren kennen

Wij zijn ontzettend benieuwd naar jouw verhaal. Wie ben je en wat willen je gaan bereiken? Natuurlijk wil je weten wie wij zijn en wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen. Een fijne klik en humor op z'n tijd vinden we ook belangrijk. Samen is dat de basis van al onze samenwerkingen.

Hebben we helder wat je van ons verwacht? Dan gaan we aan de slag met een offerte op maat. Zo weet je precies wat je van ons, en wij van jou kunnen verwachten.

Stap 2:
Branding & Design

Mogen we aan de slag? Dan plannen we een kick-off waarin jullie de belangrijkste informatie met ons delen. Zo hebben we inzicht nodig in zaken als doelgroep, doelstellingen en statistieken.

Alle informatie gebruiken wij om jouw branding op de juiste manier vorm te geven. Wanneer het logo en de huisstijl helemaal naar smaak zijn pakken we door met de marketingmiddelen.

Benieuwd naar wat we allemaal hebben ontworpen? Bekijk dan zeker ons portfolio.

Stap 3:
Webdesign

Als jouw branding staat als een huis gaan we aan de slag met het webdesign. Met de door ons speciaal ontwikkelde Design Discovery, weten we de belangrijkste informatie voor jouw website goed helder te krijgen.

We ontwerpen de website namelijk compleet om jouw bedrijf heen. De doelen die we samen stellen zijn daarbij het uitgangspunt.

Wanneer het ontwerp is afgerond maakt onze ontwerper het design klaar voor de ontwikkelaar.

Stap 4:
Website ontwikkeling

Wanneer het ontwerp is goedgekeurd starten we met de ontwikkeling van je website. We werken daarbij met de basis van WordPress en schrijven daar onze eigen code tegenaan.

We zorgen dat de website aansluit bij jouw software en werkwijze door slimme koppelingen. Zo kunnen we, als jouw software dat ondersteunt, data direct in een programma buiten de website plaatsen.

We maken het zo eenvoudig mogelijk maar uiteraard leren we jou hoe je de website zelf kunt onderhouden.

Stap 5:
Testen & Showtime

Voor wij een website live plaatsen is hij uitvoerig getest. Daarnaast maken we onze WordPress Hosting klaar voor jouw website.

Wanneer alle seinen op groen staan gaat de website live en is deze voor iedereen te bereiken.

Na de oplevering staan we altijd voor je klaar. We beheren inmiddels meer dan 100 websites en zijn dagelijks tot 16:30 bereikbaar voor vragen over je website.

Stap 6:
Gevonden worden

Wanneer je een mooie en goede website hebt wil je natuurlijk dat deze goed vindbaar is voor potentiële klanten. Met zoekmachine adverteren, ook wel SEA genoemd, vergroot je jouw online zichtbaarheid en trek je meer gerichte bezoekers naar jouw website.

Bij ons kan je terecht voor het opzetten en optimaliseren van jouw SEA-campagne, waardoor jouw bedrijf of die mooie, nieuwe website nog beter gevonden wordt.

Door jouw vragen gestructureerd aan te pakken, kunnen wij onze kennis en ervaring voor je laten werken en jouw bedrijf vooruit helpen.

Koos

Strateeg, Designer, bedenkt campagnes, geeft bedrijven een gezicht met branding en ontwerpt mooie websites.

Menno

Design / developer: Ontwerpt websites en bouwt deze in WordPress zodat klanten deze zelf kunnen beheren.

Denise

Ontwerpt logo’s, huisstijlen en alle andere uitingen zoals advertenties, folders en drukwerk voor onze klanten.

Bart

Online Marketeer: Zorgt dat potentiële klanten in aanraking met je komen en je website bezoeken.

Freek

Onze huisfotograaf die fantastische foto’s maakt voor websites en andere uitingen voor onze klanten.

Joyce

Tekstschrijfster: Bedenkt passende teksten voor jouw website met unieke tone of voice

Bekijk project