Basis website
voor starters

Om te starten is een uitgebreide website niet altijd nodig. Met de bewezen succesvolle opbouw van onze basiswebsite, is deze optie het meest gekozen door starters en zzp’ers.
Bekijk dit pakket

Basis website met
extra functionaliteit

Heb je liever een website waarin je wat meer functies hebt? Dat wij met je meedenken over hoe jouw website het beste voor jou kan werken? Dan is ons Plus pakket precies wat jij nodig hebt.
Bekijk dit pakket

Maatwerk
website

Strategie, ontwerp en techniek. Bij een maatwerk website, ontwerpen en bouwen wij deze rondom jouw organisatie. Uniek en afgestemd op jouw doelen.
Bekijk dit pakket
Sluiten

Wij zijn niet van de mooie praatjes, maar pakken zaken liever met twee handen aan.

Laten we praten over jouw project
Buro Brein is jouw creatieve partner in Leiden en omstreken. Vanuit Katwijk bouwen wij grafisch sterke websites en ontwerpen prachtige logo's en huisstijlen. We werken voor bedrijven en organisaties die professioneel voor de dag willen komen bij hun klanten of willen groeien met een sterke website en online marketing.

Bij ons kun je terecht voor

BrandingWebsitesOnline marketing
Laten we praten over jouw project
Een hands-on mentaliteit die je van Katwijkers kunt verwachten

Het ideale verlengstuk van jouw marketing & communicatie afdeling

Wat het doel van jouw bedrijf of campagne ook is. Wij hebben de kennis en creativititeit in huis om er een succes van te maken. Voor onze klanten zijn wij meer partners dan leverancier en het ideale verlengstuk van jouw marketing & communicatie afdeling.
Wij zijn er om jou te helpen

De gezichten van Buro Brein

Koos Schwaneberg
Strateeg, Designer

Strateeg, Designer, bedenkt campagnes, geeft bedrijven een gezicht met branding en ontwerpt mooie websites.

Menno Rogaar
Front-end Developer

Front-end Developer: Ontwerpt websites en bouwt deze in WordPress zodat klanten deze zelf kunnen beheren.

Bart de Vreugd
Online Marketeer

Online Marketeer: Zorgt dat potentiële klanten in aanraking met je komen en je website bezoeken.

Sabine Haasnoot
DTP / Vormgeving

Gastvrije topper, fan van voetbal, maakt prachtige dingen voor onze opdrachtgevers en houdt websites van onze klanten bij.

Freek van der Weijden
Fotograaf

Onze huisfotograaf die fantastische foto's maakt die we gebruiken op websites en andere uitingen voor onze klanten.

De 6 stappen die wij volgen voor jouw bedrijf

Wat je doelen ook zijn. Wij helpen jou om deze te bereiken met sterke websites en (online) communicatie.

Ontdekken

Tijdens onze onderzoeken en gesprekken ontdekken we de unieke eigenschappen van jouw merk. Dit werken we uit in een branding, website of campagne die aanspreekt.

Aanspreken

Alles staat of valt met de juiste bezoekers op je website. Een bezoeker die zich aangesproken voelt door jouw verhaal en de producten of diensten die jij aanbiedt. De interesse is gewekt.

Interesse

Op jouw website belonen we de interesse en sturen we op conversie. Een aankoop of contactmoment. Daar zijn sterke beelden en passende teksten voor nodig.

Zichtbaar blijven

Een aankoop of conversie heeft gemiddeld 7 contactmomenten nodig. Door de inzet van remarketing en andere online marketingmethodes zorgen we dat potentiële klanten weer terug komen op je website.

Van lead naar klant

Van een bezoeker naar klant! Wij maken gebruik van verkoop- en marketingtools om je bezoekers op efficiënte manieren klant te laten worden. Maar dan zijn we nog niet klaar.

Relatie

Bestaande klanten zijn een vergeten doelgroep. Met digitale nieuwsbrieven of sociale media zorgen we dat je onder de aandacht blijft en bij behoefte de eerste bent waar je klant aan denkt.

Trots op onze klanten

Deze klanten laten we met trots even aan je zien

Wat kunnen we voor jou betekenen

Samen met Buro Brein de stap maken in de groei van je bedrijf?

Ben je benieuwd naar onze werkwijze en onze diensten? Neem gerust contact met ons op! We vertellen je graag hoe je jou helpen je doelen te bereiken.
cross