Online opvallen met digital design

De eerste indruk die iemand van jouw merk heeft, doet hij waarschijnlijk online op. Jouw online communicatie is je basis en die moet opvallen. De wereld van internet is overweldigend. ‘Online zijn’ vraagt namelijk veel van een mens. Er worden ontelbaar veel digitale boodschappen op iemand afgevuurd. Moet jouw boodschap hier boven uitspringen? Dan heb je unieke digital design nodig.

Jouw uitstraling in
de digitale wereld

Alle online uitingen van jouw bedrijf noemen we digital design. Het is de doorvertaling van je branding naar het vormgeven van de digitale merkdragers waar jij je boodschap op communiceert.

We ontwerpen jouw digitale producten en diensten, zoals jouw website, webshop, social media uitingen, animaties of e-mailnieuwsbrief.

Waarom is ontwerpen van digitale uitingen anders dan gewone vormgeving?

Het ontwerpen voor digitale uitingen is oprecht anders dan traditioneel ontwerpen. Denk aan interactiviteit, animaties, en technische beperkingen of juist mogelijkheden, die offline niet van toepassing zijn.

Daarnaast moeten digitale ontwerpen vaak responsive zijn zodat ze op alle soorten en maten schermen goed tot hun recht komen. De gebruikerservaring bij digitale uitingen is ontzettend belangrijk, omdat een slechte gebruikerservaring kan leiden tot verminderde conversies.

De gebruiker en interactie centraal in de ontwerpen

Verover ook online
het hart van je doelgroep

We beginnen met het begrijpen van jouw merk, jouw doelgroep en jouw doelen. Vervolgens ontwerpen we een digitaal product dat aansluit bij jouw wensen, eisen en doelgroep. Of het nu gaat om een nieuwe website, het restylen van je merk of zelfs een rebranding. We creëren ontwerpen op maat en houden rekening met interactiviteit en gebruiksvriendelijkheid, zodat jouw online gebruiker centraal staat.

Laat jouw bedrijf
opvallen in de
digitale wereld

Buro Brein zorgt er samen met jou voor dat je er online tussen uit springt. Ons team van experts heeft uitgebreide kennis en ervaring in het ontwerpen van aantrekkelijke en effectieve digitale producten en diensten, zoals websites, sociale media en e-mail nieuwsbrieven. Kortom: Wij helpen jou om op te vallen in de online wereld.

Bekijk project