Basis website
voor starters

Om te starten is een uitgebreide website niet altijd nodig. Met de bewezen succesvolle opbouw van onze basiswebsite, is deze optie het meest gekozen door starters en zzp’ers.
Bekijk dit pakket

Basis website met
extra functionaliteit

Heb je liever een website waarin je wat meer functies hebt? Dat wij met je meedenken over hoe jouw website het beste voor jou kan werken? Dan is ons Plus pakket precies wat jij nodig hebt.
Bekijk dit pakket

Maatwerk
website

Strategie, ontwerp en techniek. Bij een maatwerk website, ontwerpen en bouwen wij deze rondom jouw organisatie. Uniek en afgestemd op jouw doelen.
Bekijk dit pakket
Sluiten

Een complete website laten maken

Als starter of zzp’er wil je betaalbaar, maar professioneel online zijn. Een Pluswebsite van Buro Brein heeft precies dat. Deze websites bestaan uit vaste onderdelen en worden voorzien van jouw logo en huisstijl. De veelzijdigheid van onze basisopzet en plusmodules zorgen dat de website voor heel veel bedrijven ideaal is.
Offerte aanvragen
Klanten geven ons 5 / 5 sterren
Ruim 200 tevreden opdrachtgevers
Meer dan 12,5 jaar ervaring

Website Plus

Met een Plus website van Buro Brein ben jij met je bedrijf snel en professioneel online
en werk je met een CMS waarmee je zelf de inhoud aan kunt passen. Ook heb je al onze basis- en plusmodules tot je beschikking en krijg je een supportdesk die je telefonisch en per mail kunt bereiken. We denken met je mee hoe we jouw website nog meer kunnen afstemmen op jouw doelgroep. Een solide basis met uitgebreide mogelijkheden.
De keus is aan jou

Templates waar je uit kunt kiezen

Kijk eens wat hij kan

Alle functies die je nodig hebt plus nog veel meer

Onze plus websites kun je gerust compleet noemen. We hebben een flink aantal functies gebouwd die jij kunt gebruiken. Een overzicht daarvan vind je in ons moduleoverzicht. Wij implementeren jouw logo en huisstijl in de website, plaatsen de teksten en beelden en we zijn klaar om live te gaan.

Uiteraard is het ook mogelijk om speciale functies voor jou te ontwikkelen. Een koppeling met een ander softwarepakket, een functie uitbreiden of meertaligheid op je website? Het kan allemaal.

Veelgestelde vragen

Geef je bezoekers antwoord op de veelgestelde vragen. Met deze module kun je de vragen en antwoorden toevoegen of verwijderen, aanpassen en de volgorde wijzigen.

Vacatures

Met deze module plaats je vacatures op je website. Zo maak je eenvoudig nieuwe vacatures aan, bewerk je bestaande en verwijder je oude.

Homepage melding

Heb je regelmatig updates die je op je homepage weer wilt geven? Zet de melding eenvoudig aan of uit en pas de inhoud naar wens aan.

Portfolio

Wil je graag afgeronde projecten laten zien aan je bezoekers? Met de module portfolio kun jij dit snel en eenvoudig zelf regelen.

Smoelenboek

Is je team wat groter? Dan is een smoelenboek natuurlijk een must. Laat bezoekers foto’s, namen en contactopties zien. Dit is uiteraard eenvoudig te beheren in de achterkant van je website.

Zoekfunctie

Wanneer je website wat uitgebreider wordt is een zoekfunctie onmisbaar. Zo vinden jouw bezoekers snel de informatie die voor hun relevant is.

Filters

Wanneer je veel nieuwsberichten of portfolio items hebt geplaatst is een filter belangrijk. Zo vinden jouw bezoekers nog makkelijker wat ze zoeken.

Inclusief functies van
de basis website

Zelf beheren
Jouw logo en huisstijl
Contactformulier
Foto en Video
Blog / Nieuws
Flexblokken
Responsive
Je website kan nog meer

Toch nog niet genoeg voor jouw bedrijf?

Extra functies
Onze pluswebsites zijn vrijwel compleet. Maar je kunt bepaalde functies missen om je boodschap online duidelijk te maken en bezoekers alle informatie te geven. Wij hebben een hele serie functies waar je uit kunt kiezen.

Overzicht van alle functies
Maatwerk
Eenmaal online is je website altijd uit te breiden met maatwerk oplossingen. Denk bijvoorbeeld aan de koppeling met jouw kassasoftware of je emailsoftware. Deze kunnen we ook koppelen aan bestaande functies op de website.

Liever een aanpassing in de vormgeving? Onze website is volledig op maat te maken, zowel in vormgeving als techniek
Trots op onze klanten

Deze klanten laten we met trots even aan je zien

Voor sommige opdrachtgevers werken we al meer dan 10 jaar. Van groot van naar klein. We werken met veel plezeier voor ze en daarom verdienen ze een mooie plek op onze website.  

Plus website

vanaf€ 1450

Hosting en Onderhoud: € 42,50 p/mnd
Een website volgens een van onze thema’s. Gebouwd in WordPress en ingericht met jouw logo, kleuren en lettertypes uit jouw huisstijl inclusief ondersteuning door onze professionals.
Intake met onze designer
Website volgens unieke templates
Implementatie logo en huisstijl
Basis- en Plusmodules
Uitleg werking CMS
Responsive
Offerte aanvragen

Interesse in een plus website of meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op
Jouw website laten maken door Buro Brein? Ben je benieuwd naar onze werkwijze? Neem gerust contact met ons op! We vertellen je graag hoe je jou kunnen helpen.

Bij Buro Brein denken ze met de klant mee en brengen nieuwe frisse ideeën in, wat altijd het product of project naar een hoger niveau tilt. Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen wat zorgt voor een prettige samenwerking!

Gemeente Katwijk
Gluren bij de buren

Selectie van ontwikkelde websites

Alle websites die we opleveren geven we hier een plekje. Jouw website ook door ons laten maken?
Offerte aanvragen

Poort van Lisse

Bekijk deze website

Veel gestelde vragen

Wat houdt hosting en onderhoud in?

Hosting of Webhosting heb je nodig voor een website of een e-mailadres met een eigen domeinnaam. Zonder hosting kun je geen website online plaatsen. Omdat je website een gebouwd is met diverse technieken is het van belang deze up-to-date te houden. Dit is om veiligheidsrisico’s te beperken en de werking te garanderen. Al onze website leveren wij standaard met deze service zodat wij de bereikbaarheid van de website dan kunnen waarborgen.

Hoe lang zijn jullie bezig met het bouwen van een plus website?

Gemiddeld neemt een plus website van eerste gesprek tot oplevering ongeveer 2 tot 3 weken in beslag. De snelheid waarmee alle informatie zoals teksten, afbeeldingen en overige informatie wordt aangeleverd, is daarbij bepalend.

Kan ik mijn website zelf bijhouden?

Ja! Al onze website kun je zelf bijhouden. Onze website worden ontwikkeld in WordPress. Hiermee kun je in een speciale omgeving eenvoudig de inhoud van je website aanpassen zoals teksten en beelden. Uiteraard krijg je hier uitleg over en kun je bij vragen altijd bij onze terecht. Liever geen omkijken naar de inhoud je website? Wij nemen het bijhouden van je website over. Dit kan op verschillende manieren zoals met een strippenkaart of ander type afspraak.

Is mijn website veilig?

Wij onderhouden alle websites actief. Wekelijks werken wij de software bij naar de laatste versies, draaien we dagelijks backups en wanneer je website offline gaat ontvangen wij daarvan een melding zodat we eventuele problemen snel kunnen oplossen.

Verzorgen jullie ook fotografie?

Fotografie is een belangrijk onderdeel van iedere website. Wij hebben een fotograaf in huis. Daarnaast hebben wij voor speciale opdrachten of specifieke wensen een groep van fotografen waar we veel mee samenwerken.

Schrijven jullie ook website teksten?

Teksten zijn de belangrijkste onderdelen van een website naast de vormgeving en techniek. Voor sommige website schrijven we de teksten zelf, voor andere maken we gebruik van onze partners. Afhankelijk van het type tekst of de inhoud kijken we welke tekstschrijver het beste bij jouw website past.

crosscheckmark-circle