Basis website
voor starters

Om te starten is een uitgebreide website niet altijd nodig. Met de bewezen succesvolle opbouw van onze basiswebsite, is deze optie het meest gekozen door starters en zzp’ers.
Bekijk dit pakket

Basis website met
extra functionaliteit

Heb je liever een website waarin je wat meer functies hebt? Dat wij met je meedenken over hoe jouw website het beste voor jou kan werken? Dan is ons Plus pakket precies wat jij nodig hebt.
Bekijk dit pakket

Maatwerk
website

Strategie, ontwerp en techniek. Bij een maatwerk website, ontwerpen en bouwen wij deze rondom jouw organisatie. Uniek en afgestemd op jouw doelen.
Bekijk dit pakket
Sluiten

Jouw bedrijf online
met een professionele
website

Een website laten maken, dat kan in allerlei soorten en maten. Bestaat het bedrijf al langer? Dan is maatwerk het meest logisch vanwege specifieke wensen. Een website voor een starter hoeft niet uitgebreid te zijn en kan een sterke basis al voldoende zijn. Groot of klein: Ons team zorgt dat jouw nieuwe website klanten werft.
Offerte aanvragen
Klanten geven ons 5 / 5 sterren
Ruim 200 tevreden opdrachtgevers
Meer dan 12,5 jaar ervaring

Modules Basis

In onze basis website krijg je standaard de onderstaande modules. Kun je jouw module niet vinden? Iedere website is te upgraden naar een plus website waarmee je direct meer functies tot je beschikking hebt.

Zelf beheren

Met WordPress pas je zelf eenvoudig je website aan. Je kunt zelf pagina’s aanmaken en bewerken, het menu aanpassen en teksten en beelden makkelijk plaatsen. Uiteraard leggen we jou uit hoe alles werkt.

Jouw logo en huisstijl

Op jouw website horen natuurlijk jouw logo en huisstijl thuis. We plaatsen jouw logo en passen de kleuren en het lettertype aan zodat het perfect past bij jouw uitstraling. Geen logo? Die kunnen we ook voor jou verzorgen.

Contactformulier

Met een contactformulier sturen bezoekers jou snel en eenvoudig een bericht via je eigen website. Een belangrijk onderdeel van je website.

Foto en video

Je hebt toegang tot de module die afbeeldingen en video's kan inladen op de plaats die jij wilt. Die mooie projectfoto of dat filmpje van YouTube op je website plaatsen wordt dus kinderspel.

Blog / Nieuws

Je kunt eenvoudig nieuwsberichten of blogposts publiceren op je website. Voeg snel een afbeelding toe en sla het op. Het systeem zet alles netjes op zijn plaats.

Flexblokken

De diverse blokken binnen een pagina op jouw website kun je met deze modules van plek verschuiven. Handig wanneer je een pagina aan wilt passen of zo wil maken dat die er net wat anders uitziet.

Responsive

Alle onderdelen in jouw website zijn responsive opgebouwd. Of je bezoeker de website nu met een smartphone of computer bezoekt, alle content past zich aan naar het apparaat.

Modules Plus

Wil je een website met iets functionaliteit? Kies dan voor een Plus website. Hier hebben we standaard meer functies verwerkt die makkelijk in gebruik zijn. Wij zorgen dat het goed op je website staat, jij zorgt dat de inhoud up-to-date is.

Veelgestelde vragen

Geef je bezoekers antwoord op de veelgestelde vragen. Met deze module kun je de vragen en antwoorden toevoegen of verwijderen, aanpassen en de volgorde wijzigen.

Portfolio

Wil je graag afgeronde projecten laten zien aan je bezoekers? Met de module portfolio kun jij dit snel en eenvoudig zelf regelen.

Homepage melding

Heb je regelmatig updates die je op je homepage weer wilt geven? Zet de melding eenvoudig aan of uit en pas de inhoud naar wens aan.

Zoekfunctie

Wanneer je website wat uitgebreider wordt is een zoekfunctie onmisbaar. Zo vinden jouw bezoekers snel de informatie die voor hun relevant is.

Smoelenboek

Is je team wat groter? Dan is een smoelenboek natuurlijk een must. Laat bezoekers foto’s, namen en contactopties zien. Dit is uiteraard eenvoudig te beheren in de achterkant van je website.

Filters

Wanneer je veel nieuwsberichten of portfolio items hebt geplaatst is een filter belangrijk. Zo vinden je bezoekers nog makkelijker wat ze zoeken.

Klanten en Reviews

Plaats en beheer eenvoudig de reviews van jouw klanten op je website. Plaats hun logo’s en laat zien dat jouw bedrijf professioneel is.

Vacatures

Met deze module plaats je vacatures op je website. Zo maak je eenvoudig nieuwe vacatures aan, bewerk je bestaande en verwijder je oude.

Extra opties

Geef klanten inzicht in je prijzen, vergelijk jouw producten of diensten met die van je concurrent of breng je assortiment in beeld. Met onze extra modules geef je jouw website unieke inhoud en beter informatie aan je bezoekers.

Prijstabellen

Jouw prijzen en producten overzichtelijk weergeven doe je met prijstabellen. Deze handige functie laat jou eenvoudig deze tabellen maken en plaatsen op een plek naar keuze.

Eenmalig: € 340,-

Vergelijkingen

Jouw product of dienst vergelijken met die van een bekend merk of jouw concurrent. Met onze module Vergelijkingen is het maken en plaatsen hiervan kinderspel.

Eenmalig: € 340,-

Aanbod

Wil je producten op je website plaatsen zonder direct een webshop te starten? Met deze module plaats je jouw aanbod snel en makkelijk online. Ideaal voor dealers van auto’s of motoren.

Eenmalig: € 750,-

Evenementen

Bied je regelmatig evenementen of bijeenkomsten en wil je deze overzichtelijk op je website plaatsen? Onze module evenementen maken het plaatsen en beheren van evenementen mogelijk.

Eenmalig: € 750,-

Webshop

Producten op jouw website aanbieden en verkopen doe je met een webshop. Met onze module beheer je producten, bestellingen, ontvang je betalingen en nog veel meer.

Op aanvraag

Meertaligheid

Wil je jouw website in meerdere talen aanbieden. Met onze module meertaligheid vertaal je jouw website eenvoudig in zoveel talen als jij wilt.

Op aanvraag

Onze pakketten

Basis

Vanaf € 950
Om te starten is een uitgebreide website niet altijd nodig. Met de bewezen succesvolle opbouw van onze basis website, is deze optie het meest gekozen door starters en zzp’ers.
Meer over dit pakketOfferte aanvragen

Plus

Vanaf € 1450
Heb je liever een website waarin je wat meer functies hebt? Dat wij actief met je meedenken over hoe jouw website het beste voor jou kan werken? Dan is ons Pluspakket precies wat jij nodig hebt.
Meer over dit pakketOfferte aanvragen

Maatwerk

Vanaf € 3250
Strategie, ontwerp en techniek. Bij maatwerk, ontwerpen en bouwen wij een website rondom jouw organisatie. Uniek en afgestemd op jouw doelen, ontwikkelen wij een website voor online succes.
Meer over dit pakketOfferte aanvragen
cross