Basis website
voor starters

Om te starten is een uitgebreide website niet altijd nodig. Met de bewezen succesvolle opbouw van onze basiswebsite, is deze optie het meest gekozen door starters en zzp’ers.
Bekijk dit pakket

Basis website met
extra functionaliteit

Heb je liever een website waarin je wat meer functies hebt? Dat wij met je meedenken over hoe jouw website het beste voor jou kan werken? Dan is ons Plus pakket precies wat jij nodig hebt.
Bekijk dit pakket

Maatwerk
website

Strategie, ontwerp en techniek. Bij een maatwerk website, ontwerpen en bouwen wij deze rondom jouw organisatie. Uniek en afgestemd op jouw doelen.
Bekijk dit pakket
Sluiten

Een professionele website op maat laten maken

Een eerste en professionele indruk maak je maar één keer. Wil je het echt goed doen? Kies dan voor een maatwerk website die jouw bedrijfsidentiteit ademt. Én die volledig gebouwd is met het oog op jouw doelen. Kortom: een winstgevende website die zich dubbel en dwars terugverdiend.
Offerte aanvragen
Klanten geven ons 5 / 5 sterren
Ruim 200 tevreden opdrachtgevers
Meer dan 12,5 jaar ervaring
Van bezoekers naar klanten met maatwerk websites

Wij bouwen websites die
resultaten boeken.

Aan het begin van een maatwerk website staat een goed gesprek. Hierin bespreken we jouw doelen. Welke resultaten wil je met de website gaan halen? Maar ook: wat vinden jouw klanten belangrijk? En waarom doen bestaande klanten zaken met jou? De antwoorden op deze vragen geven ons een duidelijk beeld van wat de website moet uitstralen en wat er nodig is om jouw websites succesvol te laten worden.

Op basis van jouw logo en huisstijl gaan we de website ontwerpen en daarna de techniek ontwikkelen die jouw website nodig heeft. Uiteindelijk resultaat: een website die geld oplevert. Dat doen we inmiddels voor ruim 200 klanten, met meer dan 10 jaar ervaring.

Waarom een maatwerk website van Buro Brein?

Wij hebben een hands-on mentaliteit en gaan voor kwaliteit
Wij zijn transparant over prijzen: geen verrassingen achteraf
Een maatwerk website ontwerp op basis van jouw huisstijl
Koppeling met externe systemen mogelijk (zoals een boekingssysteem)
De website is van jou en kun je zelf makkelijk beheren
Gebouwd op een bewezen combinatie van strategie, trends en techniek
Een complete basis die klaar is voor online marketing

Wij hebben erg goede ervaringen met Buro Brein. Inmiddels hebben zij 3 websites voor ons ontwikkeld en beheren zij deze websites naar grote tevredenheid!

Chestnut Corporate Finance

Interesse in een maatwerk website of meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wat kun je verwachten? Wat is er mogelijk? Ben je benieuwd naar onze werkwijze? Neem gerust contact met ons op! We geven graag antwoord op jouw vraag.

Een ontwerp dat werkt

Het ontwerp van je website is het eerste wat een bezoekers ziet. Dat moet kwaliteit uitstralen en indruk maken. Bij een maatwerk website zijn jouw doelen onze uitgangspunten. Het menu wordt logisch ingedeeld, knoppen krijgen de juiste kleur en plaatsen formulieren op belangrijke plaatsen. We gebruiken bewezen technieken in het ontwerp om een website succesvol te maken.

Meer klanten via je website

Een website heb je om meer klanten te krijgen. Je wilt dan ook dat er resultaten worden gehaald. Wij weten waar websites aan moeten voldoen zodat jij meer aanvragen krijgt of verkopen via je website realiseert. Kortom: een website met resultaat.

Boek tijdswinst en verminder fouten

Werk je met externe systemen zoals een CRM, kassasysteem, mailsysteem of boekingsprogramma? Het koppelen van diverse externe software aan jouw website zorgt dat een deel van je werk automatisch wordt gedaan. Daar wordt iedere ondernemer toch blij van.

Ben je benieuwd of jouw software ook gekoppeld kan worden aan je website? Bel gerust met je vraag. We kunnen je al snel gratis en vrijblijvend antwoord geven
Trots op onze klanten

Deze klanten laten we met trots even aan je zien

Voor sommige opdrachtgevers werken we al meer dan 10 jaar. Van groot van naar klein. We werken met veel plezeier voor ze en daarom verdienen ze een mooie plek op onze website.  

Maatwerk website

vanaf€ 3250

Hosting en Onderhoud: € 49,50 p/mnd
Een volledig maatwerk website, afgestemd op jouw huisstijl en op basis van jouw strategische doelen. Gebouwd in WordPress inclusief krachtige maatwerk functies.
Strategische sessie
Volledig maatwerk ontwerp
Functies en modules op maat gebouwd
WordPress CMS
CMS training
Prioriteit support
Offerte aanvragen

Interesse in een website op maat of meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op
Jouw website laten maken door Buro Brein? Ben je benieuwd naar onze werkwijze? Neem gerust contact met ons op! We vertellen je graag hoe je jou kunnen helpen.

Aan iedere verzoek geeft Buro Brein een creatieve draai en door hun flexibele instelling en het snelle schakelen werkt het fantastisch samen. Van het uitwerken van een nieuwe huisstijl tot het ontwerpen van een bedrijfsmagazine of een nieuw website design.

Floral Trade Group
Gluren bij de buren

Selectie van ontwikkelde websites

Alle websites die we opleveren geven we hier een plekje. Jouw website ook door ons laten maken?
Offerte aanvragen

Residence Copes

Bekijk deze website

Veel gestelde vragen

Wat kost een maatwerk website bij Buro Brein?

Wat een website kost is vooral afhankelijk van jouw wensen. Een website met veel techniek en koppeling kost meer dan een mooie website zonder allerlei functies. Een complete website ontwerp en bouwen wij vanaf € 3250,-. Al onze maatwerk worden vanaf de basis helemaal om jouw doelstellingen en huisstijl heen gebouwd. Krijg je persoonlijke aandacht, spreken we zaken duidelijk af en natuurlijk een heb jij een website die nieuwe klant oplevert.

Hoe lang zijn jullie bezig met het bouwen van een website?

Gemiddeld neemt een maatwerk website van eerste gesprek tot oplevering ongeveer 2 tot 3 maanden in beslag. De snelheid waarmee alle informatie zoals teksten, afbeeldingen en overige informatie wordt aangeleverd, is daarbij bepalend.

Kan ik mijn website zelf bijhouden?

Ja! Al onze website kun je zelf bijhouden. Onze website worden ontwikkeld in WordPress. Hiermee kun je in een speciale omgeving eenvoudig de inhoud van je website aanpassen zoals teksten en beelden. Uiteraard krijg je hier uitleg over en kun je bij vragen altijd bij ons terecht.

Is mijn website veilig?

Wij onderhouden alle websites actief. Wekelijks werken wij de software bij naar de laatste versies, draaien we dagelijks backups en wanneer je website offline gaat ontvangen wij daarvan een melding zodat we eventuele problemen snel kunnen oplossen.

Verzorgen jullie ook fotografie?

Fotografie is een belangrijk onderdeel van iedere website. Wij hebben een fotograaf in huis. Daarnaast hebben wij voor speciale opdrachten of specifieke wensen een groep van fotografen waar we veel mee samenwerken.

Schrijven jullie ook website teksten?

Teksten zijn de belangrijkste onderdelen van een website naast de vormgeving en techniek. Voor sommige website schrijven we de teksten zelf, en voor anderen maken we gebruik van onze partners. Afhankelijk van het type tekst of de inhoud kijken we welke tekstschrijver het beste bij jouw website past.

crosscheckmark-circle