Basis website
voor starters

Om te starten is een uitgebreide website niet altijd nodig. Met de bewezen succesvolle opbouw van onze basiswebsite, is deze optie het meest gekozen door starters en zzp’ers.
Bekijk dit pakket

Basis website met
extra functionaliteit

Heb je liever een website waarin je wat meer functies hebt? Dat wij met je meedenken over hoe jouw website het beste voor jou kan werken? Dan is ons Plus pakket precies wat jij nodig hebt.
Bekijk dit pakket

Maatwerk
website

Strategie, ontwerp en techniek. Bij een maatwerk website, ontwerpen en bouwen wij deze rondom jouw organisatie. Uniek en afgestemd op jouw doelen.
Bekijk dit pakket
Sluiten

Jouw bedrijf online
met een professionele
website

Een website laten maken, dat kan in allerlei soorten en maten. Bestaat het bedrijf al langer? Dan is maatwerk het meest logisch vanwege specifieke wensen. Een website voor een starter hoeft niet uitgebreid te zijn en kan een sterke basis al voldoende zijn. Groot of klein: Ons team zorgt dat jouw nieuwe website klanten werft.
Offerte aanvragen
Klanten geven ons 5 / 5 sterren
Ruim 200 tevreden opdrachtgevers
Meer dan 12,5 jaar ervaring

Website basis

Met een Basis website van Buro Brein ben jij met je bedrijf snel en professioneel online met een CMS waarmee je zelf de inhoud aan kunt passen. Ook heb je diverse modules tot je beschikking en krijg je een supportdesk die je telefonisch en per mail kunt bereiken. Alles bij elkaar een complete website voor een vriendelijke prijs.
De keus is aan jou

Templates waar je uit kunt kiezen

Kijk eens wat hij kan

Welke functies krijg je
bij een basis website

Onze basis websites zijn flexibel opgebouwd. Zo hebben we bepaalde functies vooraf gebouwd, hierdoor hoeven we niet steeds het wiel opnieuw uit te vinden. We plaatsen jouw logo en implementeren het lettertype en de kleuren van je huisstijl.

Onze basis websites hebben standaard een aantal handige functies. Uiteraard is het ook mogelijk om speciale functies voor jou te ontwikkelen. Wil je recensies van klanten laten zien, nieuws op je site kunnen plaatsen of dat laatste project makkelijk op je site kunnen zetten in een portfolio? Het kan allemaal.

Zelf beheren

Met WordPress pas je zelf eenvoudig je website aan. Je kunt zelf pagina’s aanmaken en bewerken, het menu aanpassen en teksten en beelden makkelijk plaatsen. Uiteraard leggen we jou uit hoe alles werkt.

Jouw logo en huisstijl

Op jouw website horen natuurlijk jouw logo en huisstijl thuis. We plaatsen jouw logo en passen de kleuren en het lettertype aan zodat het perfect past bij jouw uitstraling. Geen logo? Die kunnen we ook voor jou verzorgen.

Contactformulier

Met een contactformulier sturen bezoekers jou snel en eenvoudig een bericht via je eigen website. Een belangrijk onderdeel van je website.

Foto en video

Je hebt toegang tot de module die afbeeldingen en video's kan inladen op de plaats die jij wilt. Die mooie projectfoto of dat filmpje van YouTube op je website plaatsen wordt dus kinderspel.

Blog / Nieuws

Je kunt eenvoudig nieuwsberichten of blogposts publiceren op je website. Voeg snel een afbeelding toe en sla het op. Het systeem zet alles netjes op zijn plaats.

Flexblokken

De diverse blokken binnen een pagina op jouw website kun je met deze modules van plek verschuiven. Handig wanneer je een pagina aan wilt passen of zo wil maken dat deze er net wat anders uitziet.

Responsive

Alle onderdelen in jouw website zijn responsive opgebouwd. Of je bezoeker de website nu met een smartphone of computer bezoekt, alle content past zich aan naar het apparaat.
Je website kan nog meer

De basis. Dat is nog maar het begin.

Extra functies
Onze basis websites zijn ideaal om online mee te starten. Maar soms kan een bepaalde functies belangrijk zijn om je boodschap online duidelijk te maken en bezoekers alle informatie te geven. Wij hebben een hele serie functies waar je uit kunt kiezen. Enkele voorbeelden zijn: prijstabellen, meertaligheid en filters.

Overzicht van alle functies
Maatwerk
Eenmaal online is je website altijd uit te breiden met maatwerk oplossingen. Denk bijvoorbeeld aan de koppeling met jouw kassasoftware of je emailsoftware. Deze kunnen we ook koppelen aan bestaande functies op de website.

Liever een aanpassing in de vormgeving? Onze website is volledig op maat te maken, zowel in vormgeving als techniek.
Trots op onze klanten

Deze klanten laten we met trots even aan je zien

Voor sommige opdrachtgevers werken we al meer dan 10 jaar. Van groot van naar klein. We werken met veel plezeier voor ze en daarom verdienen ze een mooie plek op onze website.  

Basis website

vanaf€ 950

Hosting en Onderhoud: € 37,50 p/mnd
Een website volgens een van onze thema’s. Gebouwd in WordPress en ingericht met jouw logo, kleuren en lettertypes uit jouw huisstijl inclusief ondersteuning door onze professionals.
Website volgens unieke templates
Implementatie logo en huisstijl
Basismodules *
WordPress CMS
Uitleg werking CMS
Responsive
Offerte aanvragen

Interesse in een basis website of meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op
Jouw website laten maken door Buro Brein? Ben je benieuwd naar onze werkwijze? Neem gerust contact met ons op! We vertellen je graag hoe je jou kunnen helpen.

Erg fijne werkwijze en ze beschikken over een enorme deskundigheid. Het gehele ontwikkeltraject voor een nieuwe website hebben wij dan ook als zeer prettig ervaren!

Limes International
Gluren bij de buren

Selectie van ontwikkelde websites

Alle basis websites die we hebben opgeleverd geven we hier een plekje. Zo ervaar je gelijk hoe andere bedrijven onze templates hebben gebruikt.
Offerte aanvragen

Durieux Schilders

Bekijk deze website

Veel gestelde vragen

Wat houdt hosting en onderhoud in?

Hosting of Webhosting heb je nodig voor een website of een e-mailadres met een eigen domeinnaam. Zonder hosting kun je geen website online plaatsen. Omdat je website een gebouwd is met diverse technieken is het van belang deze up-to-date te houden. Dit is om veiligheidsrisico’s te beperken en de werking te garanderen. Al onze website leveren wij standaard met deze service zodat wij de bereikbaarheid van de website dan kunnen waarborgen.

Hoe lang zijn jullie bezig met het bouwen van een basis website?

Gemiddeld neemt een basis website van het eerste gesprek tot oplevering ongeveer 2 weken in beslag. De snelheid waarmee alle informatie zoals teksten, afbeeldingen en overige informatie wordt aangeleverd, is daarbij bepalend.

Kan ik mijn website zelf bijhouden?

Ja! Al onze website kun je zelf bijhouden. Onze website worden ontwikkeld in WordPress. Hiermee kun je in een speciale omgeving eenvoudig de inhoud van je website aanpassen zoals teksten en beelden. Uiteraard krijg je hier uitleg over en kun je bij vragen altijd bij ons terecht. Liever geen omkijken naar de inhoud je website? Wij nemen het bijhouden van je website over. Dit kan op verschillende manieren, zoals met een strippenkaart of ander type afspraak.

Is mijn website veilig?

Wij onderhouden alle websites actief. Wekelijks werken wij de software bij naar de laatste versies, draaien we dagelijks backups en wanneer je website offline gaat ontvangen wij daarvan een melding zodat we eventuele problemen snel kunnen oplossen. Verder worden alle websites voorzien van een SSL-certificaat.

Verzorgen jullie ook fotografie?

Fotografie is een belangrijk onderdeel van iedere website. Wij hebben een fotograaf in huis. Daarnaast hebben wij voor speciale opdrachten of specifieke wensen een groep van fotografen waar we veel mee samenwerken.

Schrijven jullie ook website teksten?

Teksten zijn de belangrijkste onderdelen van een website naast de vormgeving en techniek. Voor sommige website schrijven we de teksten zelf en voor anderen maken we gebruik van onze partners. Afhankelijk van het type tekst of de inhoud kijken we welke tekstschrijver het beste bij jouw website past.

crosscheckmark-circle