Basis website
voor starters

Om te starten is een uitgebreide website niet altijd nodig. Met de bewezen succesvolle opbouw van onze basiswebsite, is deze optie het meest gekozen door starters en zzp’ers.
Bekijk dit pakket

Basis website met
extra functionaliteit

Heb je liever een website waarin je wat meer functies hebt? Dat wij met je meedenken over hoe jouw website het beste voor jou kan werken? Dan is ons Plus pakket precies wat jij nodig hebt.
Bekijk dit pakket

Maatwerk
website

Strategie, ontwerp en techniek. Bij een maatwerk website, ontwerpen en bouwen wij deze rondom jouw organisatie. Uniek en afgestemd op jouw doelen.
Bekijk dit pakket
Sluiten
terug naar blog overzicht

Website onderhoud met Smart Control van Buro Brein

branding marketing

Door Koos Schwaneberg

5 minuten leestijd

Vandaag de dag lopen websites een behoorlijk risico om gehackt te worden. Vooral websites met een CMS dat niet goed onderhouden wordt, zijn een makkelijk doelwit voor hackers. Helemaal voorkomen is onmogelijk maar met onze website onderhoud pakket, Smart Control, beperken wij dit tot een minimum.
Lees verder

Welke risico’s loopt een website met een Content Management Systeem

Website gaat stuk

Een technisch slecht onderhouden website zal op termijn niet meer te beheren zijn en kan zelfs onbereikbaar worden. Denk aan conflicten met de database, niet meer werkend met de PHP versie van je hosting of simpelweg verouderde techniek die niet meer wordt ondersteund.

Updates lopen fout

Website met een CMS ontvangen regelmatig updates door de ontwikkelaar, deze zijn vaak ter verbetering van snelheid, stabiliteit of veiligheid. Door sommige updates naar nieuwe versies kunnen bepaalde delen van je site niet meer werken zonder een weg terug.

Weg is weg

Geen backup en je site is kapot of zelfs helemaal gewist. Zonder backup ben je al je werk kwijt of moet alle wijzigingen sinds de lancering van je website helemaal opnieuw doorvoeren. Een risico dat je niet wilt lopen.

Wij minimaliseren de risico’s die jouw website loopt en houden je site in topconditie.

Met onze website onderhoud pakket: Smart Control, centraliseren we de websites die we beheren in een krachtige omgeving hier minimaliseren de risico’s die jouw website loopt en houden je site in topconditie. Maar wat houdt Smart Control in? Hieronder de meeste voorkomende taken die we voor jou uitvoeren.

Actieve monitoring

Dagelijks controleren we je status van de website. Bij problemen kunnen we ook pro-actief schakelen en dat doen we ook. In de meeste gevallen merk je niet eens dat er iets is gebeurd.

Periodieke backup

Afhankelijk van jouw type website verzorgen wij dagelijks, wekelijks of maandelijks een backup van je website. Bij een ‘brochurewebsite’ is dagelijkse backup bijvoorbeeld niet nodig. Maar een webshop backup je het liefst ieder uur. Bij problemen kunnen wij de laatste (of in geval van een hack de laatste schone) backup herstellen zodat je website snel weer online is en jij weer door kunt.

Veiligheidscheck

We controleren periodiek op hacks, aanvallen en problemen die ervoor kunnen zorgen dat jouw website slachtoffers wordt van kwaadwillende gebruikers. Zo monitoren we of je website verouderde software heeft die achterdeurtjes heeft waar hackers gebruik van kunnen maken.

Uptime monitor

Wij ontvangen een melding zodra een website offline is. We schakelen direct en zorgen ervoor dat je website zo snel mogelijk weer online is.

Tip!

Doe je het beheer en de updates van je website zelf? Zorg in ieder geval dat je de backup goed geregeld hebt. Bij een update is er altijd een kans dat je website ‘stuk’ gaat en met een goede backup kun je binnen een uur weer online zijn. Een professionele hostingprovider biedt je deze service standaard aan, maak daar ook gebruik van!

Geïnteresseerd in website onderhoud?

Wij helpen jou graag om jouw WordPress website veilig en online te houden. Neem gerust contact met ons op de mogelijkheden van Smart Control te bespreken.
Neem contact met ons op

Door Koos Schwaneberg

5 minuten leestijd

overig

Terugblik padeltoernooi

cross