Creative & 
branding

Een identiteit of merk bestaat uit meer dan een logo, lettertype en kleuren. Wat straalt je bedrijf uit, herkent je doelgroep zich hierin? Wij gaan hier naar op zoek even geven dit vorm.
Geef mij een identiteit

Webdesign & Development

Wij zijn specialisten in het ontwerpen, bouwen en optimaliseren van jouw online aanwezigheid. Onze volledig op maat gemaakte websites zorgen dat bezoekers ook klant worden.
ik wil een nieuwe website

Online
marketing

Onze online marketeers ontwikkelen, meten, leren en optimaliseren. Dit doen we in verschillende vormen, van SEO tot advertising en van social media tot emailmarketing.
ik wil meer klanten en leads
Sluiten
terug naar blog overzicht

Websites in topconditie met Smart Control van Buro Brein

branding marketing

Door Koos Schwaneberg

5 minuten leestijd

Vandaag de dag lopen websites een behoorlijk risico om gehackt te worden. Vooral websites met een CMS dat niet goed onderhouden wordt, zijn een makkelijk doelwit voor hackers. Helemaal voorkomen is onmogelijk maar met Smart Control beperken wij dit tot een minimum.
Lees verder

Welke risico’s loopt een website met een Content Management Systeem

Website gaat stuk

Een technisch slecht onderhouden website zal op termijn niet meer te beheren zijn en kan zelfs onbereikbaar worden. Denk aan conflicten met de database, niet meer werkend met de PHP versie van je hosting of simpelweg verouderde techniek die niet meer wordt ondersteund.

Updates lopen fout

Website met een CMS ontvangen regelmatig updates door de ontwikkelaar, deze zijn vaak ter verbetering van snelheid, stabiliteit of veiligheid. Door sommige updates naar nieuwe versies kunnen bepaalde delen van je site niet meer werken zonder een weg terug.

Weg is weg

Geen backup en je site is kapot of zelfs helemaal gewist. Zonder backup ben je al je werk kwijt of moet alle wijzigingen sinds de lancering van je website helemaal opnieuw doorvoeren. Een risico dat je niet wilt lopen.

Wij minimaliseren de risico’s die jouw website loopt en houden je site in topconditie.

Met Smart Control centraliseren we de websites die we beheren in een krachtige omgeving hier minimaliseren de risico’s die jouw website loopt en houden je site in topconditie. Maar wat houdt Smart Control in? Hieronder de meeste voorkomende taken die we voor jou uitvoeren.

Actieve monitoring

Dagelijks controleren we je status van de website. Bij problemen kunnen we ook pro-actief schakelen en dat doen we ook. In de meeste gevallen merk je niet eens dat er iets is gebeurd.

Periodieke backup

Afhankelijk van jouw type website verzorgen wij dagelijks, wekelijks of maandelijks een backup van je website. Bij een ‘brochurewebsite’ is dagelijkse backup bijvoorbeeld niet nodig. Maar een webshop backup je het liefst ieder uur. Bij problemen kunnen wij de laatste (of in geval van een hack de laatste schone) backup herstellen zodat je website snel weer online is en jij weer door kunt.

Veiligheidscheck

We controleren periodiek op hacks, aanvallen en problemen die ervoor kunnen zorgen dat jouw website slachtoffers wordt van kwaadwillende gebruikers. Zo monitoren we of je website verouderde software heeft die achterdeurtjes heeft waar hackers gebruik van kunnen maken.

Uptime monitor

Wij ontvangen een melding zodra een website offline is. We schakelen direct en zorgen ervoor dat je website zo snel mogelijk weer online is.

Tip!

Doe je het beheer en de updates van je website zelf? Zorg in ieder geval dat je de backup goed geregeld hebt. Bij een update is er altijd een kans dat je website ‘stuk’ gaat en met een goede backup kun je binnen een uur weer online zijn. Een professionele hostingprovider biedt je deze service standaard aan, maar daar ook gebruik van!

Jouw WordPress website laten onderhouden?

Wij helpen jou graag om je website veilig en online te houden. Neem gerust contact met ons op de mogelijkheden van Smart Control te bespreken.
Neem contact met ons op

Door Menno Rogaar

5 minuten leestijd

webdesign webdevelopment

Waarom WordPress als Content Management System?

Een team gericht op online resultaat

Jouw partners die steeds ontdekken wat mogelijk is. Hard werkend met een frisse blik.

Meer over ons
Wij hebben Buro Brein ingeschakeld voor het ontwikkelen van een nieuwe online strategie. Ze zijn ontzettend hartelijk, en leveren bovendien prachtig werk. Waar nodig kregen we aanwijzingen en adviezen. Hun brein geeft echt de meest creatieve ideeën. Wij gaan jullie zeker aanbevelen!
Binnendijk & van Rijsbergen
cross