Basis website
voor starters

Om te starten is een uitgebreide website niet altijd nodig. Met de bewezen succesvolle opbouw van onze basiswebsite, is deze optie het meest gekozen door starters en zzp’ers.
Bekijk dit pakket

Basis website met
extra functionaliteit

Heb je liever een website waarin je wat meer functies hebt? Dat wij met je meedenken over hoe jouw website het beste voor jou kan werken? Dan is ons Plus pakket precies wat jij nodig hebt.
Bekijk dit pakket

Maatwerk
website

Strategie, ontwerp en techniek. Bij een maatwerk website, ontwerpen en bouwen wij deze rondom jouw organisatie. Uniek en afgestemd op jouw doelen.
Bekijk dit pakket
Sluiten

Een professionele website laten maken voor jouw bedrijf

Een website laten maken. Dat kan in allerlei soorten en maten. Bestaat het bedrijf al langer dan is maatwerk het meest logisch vanwege specifieke wensen. Groot of klein: Ons team zorgt dat jouw website zorgt voor nieuwe klanten.
Offerte aanvragen
Website op maat laten maken
Klanten geven ons 5 / 5 sterren
Ruim 200 tevreden opdrachtgevers
Meer dan 12,5 jaar ervaring
Maatwerk websites
Van bezoekers naar klanten met maatwerk websites

Wij bouwen websites die
resultaten boeken.

Aan het begin van een maatwerk website staat een goed gesprek. Hierin bespreken we jouw doelen. Welke resultaten wil je met de website gaan halen? Maar ook: wat vinden jouw klanten belangrijk? En waarom doen bestaande klanten zaken met jou? De antwoorden op deze vragen geven ons een duidelijk beeld van wat de website moet uitstralen en wat er nodig is om jouw websites succesvol te laten worden.

Op basis van jouw logo en huisstijl gaan we de website ontwerpen en daarna de techniek ontwikkelen die jouw website nodig heeft. Uiteindelijk resultaat: een website die geld oplevert. Dat doen we inmiddels voor ruim 200 klanten, met meer dan 10 jaar ervaring.

Waarom een maatwerk website van Buro Brein?

Wij hebben een hands-on mentaliteit en gaan voor kwaliteit
Wij zijn transparant over prijzen: geen verrassingen achteraf
Een maatwerk website ontwerp op basis van jouw huisstijl
Koppeling met externe systemen mogelijk (zoals een boekingssysteem)
De website is van jou en kun je zelf makkelijk beheren
Gebouwd op een bewezen combinatie van strategie, trends en techniek
Een complete basis die klaar is voor online marketing
Trots op onze klanten

Deze klanten laten we met trots even aan je zien

Voor sommige opdrachtgevers werken we al meer dan 10 jaar. Van groot van naar klein. We werken met veel plezeier voor ze en daarom verdienen ze een mooie plek op onze website.  
Professioneel online

Succesvolle websites op basis van jaren ervaring

De websites die we bouwen zijn op maat. Daarbij maken we gebruik van modules die we hebben ontwikkeld in de afgelopen 15 jaar. Zo hoeven we niet steeds het wiel opnieuw uit te vinden. 

Heb je specifieke wensen? Geen probleem. Wij ontwerpen en bouwen jouw website volledig uniek en kunnen deze koppelen met andere software.

Bij ons kun je terecht voor:

Websites
Wij bouwen websites en zorgen dat die gevonden worden.
Webshops
Online verkopen? Met onze webshops kun je snel starten.
Online adverteren
Jouw website op 1 of adverteren op Google of Sociale Media.
Ontwerp en vormgeving
Wij ontwerpen jouw logo, huisstijl en andere offline uitingen.
Succesvolle websites

Erg fijne werkwijze en ze beschikken over een enorme deskundigheid. Het gehele ontwikkeltraject voor een nieuwe website hebben wij dan ook als zeer prettig ervaren!

Limes International

Interesse in een maatwerk website of meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Op zoek naar een webdesign, WordPress website of maatwerk website? Of ben je benieuwd naar onze werkwijze? Neem gerust contact met ons op! We vertellen je graag hoe we jouw bederijf helpen naar een succesvolle website.
Professionele website op maat

Prijs op aanvraag

Hosting en Onderhoud: € 49,50 p/mnd
Een volledig maatwerk website, afgestemd op jouw branding en op basis van jouw strategische doelen. Gebouwd in WordPress inclusief krachtige maatwerk functies.
Strategische sessie
Volledig maatwerk ontwerp
Functies en modules op maat gebouwd
WordPress CMS
CMS training
Prioriteit support
Offerte aanvragen

Interesse in een website op maat of liever wat meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op
Jouw website laten maken door Buro Brein? Ben je benieuwd naar onze werkwijze? Neem gerust contact met ons op! We vertellen je graag hoe we jou kunnen helpen.

Zeer fijne samenwerking met dit mooie bedrijf! Een jonge groep met veel creativiteit en meedenkend met de klant.

Bart van der Plas
Een overzicht van ontwikkelde websites

Bekijk hier een selectie van door ons ontwikkelde websites

Alle websites die we opleveren geven we hier een plekje. Jouw website ook door ons laten maken?
Bekijk ons portfolio

Veel gestelde vragen

Wat kost een maatwerk website bij Buro Brein?

De prijs voor een complete website inclusief ontwerp en het bouwen in WordPress is sterk afhankelijk van jouw wensen en doelen. Een website met veel verschillende pagina's en techniek, vraagt meer tijd dan een eenvoudige website. Wij bouwen ons websites vanaf de basis helemaal om jouw doelstellingen en huisstijl heen. Krijg je persoonlijke aandacht, spreken we zaken duidelijk af en heb jij een website die nieuwe klanten oplevert.

Hoe lang zijn jullie bezig met het bouwen van een website?

Gemiddeld neemt een maatwerk website van eerste gesprek tot oplevering ongeveer 1 tot 3 maanden in beslag. Het formaat en hoeveelheid techniek in de website is daarin bepalend. De snelheid waarmee alle informatie zoals teksten, afbeeldingen en overige informatie worden aangeleverd zijn ook belangrijk.

Kan ik mijn website zelf bijhouden?

Ja! Al onze website kun je zelf bijhouden. Onze websites worden ontwikkeld in WordPress. Hiermee kun je in een speciale omgeving eenvoudig de inhoud van je website aanpassen zoals teksten en beelden. Uiteraard krijg je hier uitleg over en kun je bij vragen altijd bij ons terecht.

Is mijn website veilig?

Wij onderhouden alle websites actief. Wekelijks werken wij de software bij naar de laatste versies, draaien we dagelijks backups en wanneer je website offline gaat ontvangen wij daarvan een melding zodat we eventuele problemen snel kunnen oplossen. Verder zijn alle website voorzien van een SSL certificaat.

Verzorgen jullie ook fotografie?

Fotografie is een belangrijk onderdeel van iedere website. Wij hebben een fotograaf in huis. Daarnaast hebben wij voor speciale opdrachten of specifieke wensen een uitgebreide groep van fotografen in ons netwerk waar we veel mee samenwerken.

Schrijven jullie ook website teksten?

Teksten zijn de belangrijkste onderdelen van een website naast de vormgeving en techniek. Voor sommige websites schrijven we de teksten zelf, en voor anderen maken we gebruik van onze partners. Afhankelijk van het type tekst of de inhoud kijken we welke tekstschrijver het beste bij jouw stijl en website past.

crosscheckmark-circle