Basis website
voor starters

Om te starten is een uitgebreide website niet altijd nodig. Met de bewezen succesvolle opbouw van onze basiswebsite, is deze optie het meest gekozen door starters en zzp’ers.
Bekijk dit pakket

Basis website met
extra functionaliteit

Heb je liever een website waarin je wat meer functies hebt? Dat wij met je meedenken over hoe jouw website het beste voor jou kan werken? Dan is ons Plus pakket precies wat jij nodig hebt.
Bekijk dit pakket

Maatwerk
website

Strategie, ontwerp en techniek. Bij een maatwerk website, ontwerpen en bouwen wij deze rondom jouw organisatie. Uniek en afgestemd op jouw doelen.
Bekijk dit pakket
Sluiten

Klaar om online door te groeien? Wij zijn jouw online specialisten.

Webdesign & Webdevelopment

Wij zijn specialisten in het ontwerpen, bouwen en optimaliseren van jouw online aanwezigheid. Onze volledig op maat gemaakte websites zorgen dat bezoekers ook klant worden.
Over onze websites
Van bezoekers naar klanten met maatwerk websites

Webdesign & 
Webdevelopment

Je wilt met je bedrijf online stappen maken. Niet alleen een nieuwe vormgeving maar een website die zorgt voor nieuwe klanten en opdrachtgevers. Jouw doelen zijn ons uitgangspunt en onze websites helpen jou die doelen te halen.
Brainstorm
Plan van aanpak
Sitemap
Van plan naar aanpak

Onderzoek

Onderdeel van ieder online project is een brainstormsessie. Doel is ideeën van jou als opdrachtgever te vangen. Wij kijken naar haalbaarheid van jouw plannen en werken deze uit naar een navigatiestructuur voor je nieuwe website.
Brainstorm
Plan van aanpak
Sitemap
Wireframe
Paginastructuur
Techniek
Navigatie
Techniek op de juiste plaats

Wireframing

Het proces van bezoekers tot klant is duidelijk, maar welke onderdelen komen in dat proces voorbij. We weten wat wel én wat niet werkt en dat laten we samen komen in een wireframe, het uitgangspunt voor het webdesign.
Wireframe
Paginastructuur
Techniek
Navigatie
Website ontwerp
UI design
UX design
Mobile-first
Het ontwerp voor je nieuwe website

Webdesign

Het daadwerkelijk ontwerpen van de website. Responsive (dus ook voor mobiel en tablet), uniek en altijd op maat. Geen templates gebruiken, maar altijd op basis van bezoekers, huisstijl en gericht op conversie.
Website ontwerp
UI design
UX design
Mobile-first
Front-end
Back-end
WordPress
Maatwerk
Van ontwerp naar werkende website

Webdevelopment

Met een mooi design zijn we er nog niet. In WordPress bouwen we iedere website vanuit de basis op. Geen templates maar maatwerk onderdelen. WordPress maakt het beheer voor jou eenvoudig met sterke beveiliging en stabiliteit.
Front-end
Back-end
WordPress
Maatwerk
Back-ups
Live monitoring
Updates
Veiligheid
Je website in topconditie

Onderhoud

Een website die klaar is laten we niet los. Technisch houden we de website in topconditie, draaien we back-ups en monitoren we of deze online is. Liever het beheer van de inhoud over de schutting gooien? Wij staan klaar om het op te vangen en te verwerken.
Back-ups
Live monitoring
Updates
Veiligheid
VPS Hosting
Dedicated Hosting
WordPress Hosting
Een stabiele basis voor je website

Hosting

Een website kan niet zonder hosting. Onze hosting is speciaal ingericht voor WordPress websites waardoor deze sneller laden en bezoekers dus een betere ervaring geven wat zorgt voor hogere conversies.
VPS Hosting
Dedicated Hosting
WordPress Hosting
Wat kunnen we voor jou betekenen

Wij ontwerpen en bouwen visueel sterkte websites en zorgen voor nieuwe klanten door online marketing.

Wij zijn een een creative digital agency met ruime kennis en prachtige referenties, zowel grafisch als technisch. Wij zijn beeldmakers. Elk project is een unieke kans om onszelf te bewijzen en het unieke verhaal van jouw bedrijf of merk te vertellen.
Laagdrempelige partners van plan tot resultaat

Wij ontwerpen en bouwen succesvolle merken, webites en online campagnes.

MILES

Let’s go MILES: Inhuren van internationaal talent

Bekijk deze case

Van Rhijn Bouw

Een professioneel gezicht voor een bouwbedrijf uit Katwijk

Bekijk deze case

Verhuisdoos.shop

Verhuisdoos.shop: de verhuiswinkel van Nederland

Bekijk deze case

cross