Creative & 
branding

Een identiteit of merk bestaat uit meer dan een logo, lettertype en kleuren. Wat straalt je bedrijf uit, herkent je doelgroep zich hierin? Wij gaan hier naar op zoek even geven dit vorm.
Geef mij een identiteit

Webdesign & Development

Wij zijn specialisten in het ontwerpen, bouwen en optimaliseren van jouw online aanwezigheid. Onze volledig op maat gemaakte websites zorgen dat bezoekers ook klant worden.
ik wil een nieuwe website

Online
marketing

Onze online marketeers ontwikkelen, meten, leren en optimaliseren. Dit doen we in verschillende vormen, van SEO tot advertising en van social media tot emailmarketing.
ik wil meer klanten en leads
Sluiten
terug naar blog overzicht

Waarom WordPress als Content Management System?

webdesign webdevelopment

Door Menno Rogaar

5 minuten leestijd

Als online agency kiezen voor wij WordPress als onze Content Management System (CMS). WordPress biedt ons en onze klanten toegankelijkheid en flexibiliteit maar vooral veiligheid en ruimte voor mooie maatwerk oplossingen.
Lees verder

We nemen je mee door de belangrijkste kleuren en de betekenis

Regelmatige updates

WordPress wordt door 40% van het web gebruikt, dit komt omdat WordPress open source software is en door een groot team van gerespecteerde developers wordt onderhouden. WordPress heeft jaarlijks een significante update waardoor de software altijd up-to-date is met de nieuwste technieken.

Enorme (open source) community

WordPress maakt gebruik van plugins, dit zijn een soort van programma’s ontwikkeld speciaal voor WordPress door developers over heel de wereld. Wij maken vaak gebruik van deze (betaalde) plugins waardoor we kwalitatief hoge websites kunnen ontwikkelen maar wel de kosten beheersbaar kunnen houden.

Makkelijk te gebruiken

Aangezien WordPress door 40% van het hele web wordt gebruikt, is er een kans dat jij er ook al mee heb gewerkt! Hierdoor is het aanpassen van teksten en afbeeldingen snel geleerd. Het moeilijke gedeelte hebben wij al gedaan.

Schaalbaarheid

WordPress is erg schaalbaar. Klein beginnen met een simpele website en later uitbouwen ook dat is geen enkel probleem. In WordPress bouwen wij simpele one-pagers en brochurewebsites maar ook websites met ingewikkelde functionaliteit en zelfs webshops. Alles is mogelijk! 

WordPress als content management system voor jouw website of webshop?

Ons team staat graag voor je klaar om eens te brainstormen over de mogelijkheden van een website in WordPress en hoe we dit voor jouw project kunnen toepassen.
Neem contact met ons op

Door Koos Schwaneberg

5 minuten leestijd

branding webdesign marketing ontwerp

Hoe kleur de keuze van klanten kan beïnvloeden

Een team gericht op online resultaat

Jouw partners die steeds ontdekken wat mogelijk is. Hard werkend met een frisse blik.

Meer over ons
Aan iedere verzoek geeft Buro Brein een creatieve draai en door hun flexibele instelling en het snelle schakelen werkt het fantastisch samen. Van het uitwerken van een nieuwe huisstijl tot het ontwerpen van een bedrijfsmagazine of een nieuw website design.
Floral Trade Group
cross