Basis website
voor starters

Om te starten is een uitgebreide website niet altijd nodig. Met de bewezen succesvolle opbouw van onze basiswebsite, is deze optie het meest gekozen door starters en zzp’ers.
Bekijk dit pakket

Basis website met
extra functionaliteit

Heb je liever een website waarin je wat meer functies hebt? Dat wij met je meedenken over hoe jouw website het beste voor jou kan werken? Dan is ons Plus pakket precies wat jij nodig hebt.
Bekijk dit pakket

Maatwerk
website

Strategie, ontwerp en techniek. Bij een maatwerk website, ontwerpen en bouwen wij deze rondom jouw organisatie. Uniek en afgestemd op jouw doelen.
Bekijk dit pakket
Sluiten
terug naar blog overzicht

Waarom WordPress als Content Management System?

webdesign webdevelopment

Door Menno Rogaar

5 minuten leestijd

Als online agency kiezen voor wij WordPress als onze Content Management System (CMS). WordPress biedt ons en onze klanten toegankelijkheid en flexibiliteit maar vooral veiligheid en ruimte voor mooie maatwerk oplossingen.
Lees verder

We nemen je mee door de belangrijkste kleuren en de betekenis

Regelmatige updates

WordPress wordt door 40% van het web gebruikt, dit komt omdat WordPress open source software is en door een groot team van gerespecteerde developers wordt onderhouden. WordPress heeft jaarlijks een significante update waardoor de software altijd up-to-date is met de nieuwste technieken.

Enorme (open source) community

WordPress maakt gebruik van plugins, dit zijn een soort van programma’s ontwikkeld speciaal voor WordPress door developers over heel de wereld. Wij maken vaak gebruik van deze (betaalde) plugins waardoor we kwalitatief hoge websites kunnen ontwikkelen maar wel de kosten beheersbaar kunnen houden.

Makkelijk te gebruiken

Aangezien WordPress door 40% van het hele web wordt gebruikt, is er een kans dat jij er ook al mee heb gewerkt! Hierdoor is het aanpassen van teksten en afbeeldingen snel geleerd. Het moeilijke gedeelte hebben wij al gedaan.

Schaalbaarheid

WordPress is erg schaalbaar. Klein beginnen met een simpele website en later uitbouwen ook dat is geen enkel probleem. In WordPress bouwen wij simpele one-pagers en brochurewebsites maar ook websites met ingewikkelde functionaliteit en zelfs webshops. Alles is mogelijk! 

WordPress als content management system voor jouw website of webshop?

Ons team staat graag voor je klaar om eens te brainstormen over de mogelijkheden van een website in WordPress en hoe we dit voor jouw project kunnen toepassen.
Neem contact met ons op

Door Koos Schwaneberg

6 minuten leestijd

branding marketing ontwerp

Wat kost een logo laten maken?

cross