Basis website
voor starters

Om te starten is een uitgebreide website niet altijd nodig. Met de bewezen succesvolle opbouw van onze basiswebsite, is deze optie het meest gekozen door starters en zzp’ers.
Bekijk dit pakket

Basis website met
extra functionaliteit

Heb je liever een website waarin je wat meer functies hebt? Dat wij met je meedenken over hoe jouw website het beste voor jou kan werken? Dan is ons Plus pakket precies wat jij nodig hebt.
Bekijk dit pakket

Maatwerk
website

Strategie, ontwerp en techniek. Bij een maatwerk website, ontwerpen en bouwen wij deze rondom jouw organisatie. Uniek en afgestemd op jouw doelen.
Bekijk dit pakket
Sluiten
terug naar homepagina

Vacature Medior Designer

Over Buro Brein

Over de functie

Buro Brein is een creatief digitaal bureau in het centrum van Katwijk. We zijn een jong, ondernemend en ambitieus team. Daarnaast werken we voornamelijk voor middelgrote en grote bedrijven uit de regio Duin- en Bollenstreek en diverse regionale overheidsinstanties. We zijn expert in het maken van mooie digitale en offline uitingen, online campagnes en we blinken uit in het maken van mooie en converterende websites, moderne logo’s en huisstijlen met bijpassend drukwerk en sterke online campagnes met hele mooie resultaten voor onze opdrachtgevers. Ook is organisaties en merken adviseren op strategisch gebied en ze helpen om hun marketingdoelen te halen helemaal ons ding.

Dit ben jij

Jouw ontwerpen zijn niet alleen geniaal, recht door zee en creatief: ze zorgen ook dat ze hun doel halen. Als designer ben je dé spil tussen de doelgroep van de klant, de wensen van de klant en hun ambities.
Je bent niet vies van hard werken, maar ook van gezelligheid: work hard, play hard.
Je wordt er blij van om de vraag van de klant om te zetten in schetsen, een concept, designs en content.
Je kent de social media platformen en snapt hoe verschillende advertentietypes het beste ingezet kunnen worden.
Je bent communicatief sterk, kan goed tegen stress, bent creatief en houdt van uitdaging. Op werkgebied, maar ook een gezellige vrijdagmiddagborrel of een sportieve activiteit ga je niet uit de weg :).
Je bent helemaal thuis in de Adobe programma’s. In ieder geval Illustrator, XD of Figma, InDesign, Photoshop en After Effects (de laatste is een pre).
Je gaat voor goud en hebt de ambitie om door te groeien naar senior designer.
Last but not least. Je hebt 5 (of meer) jaar werkervaring als designer en klaar voor de volgende stap of je bent inmiddels een paar jaar actief als ervaren Medior designer.

Dit ga je doen

Je wordt deel van het creatieve team, bestaande uit een creatieve en strategische lead, webdesigner/webdeveloper en een DTP-er. Samen met het team of zelfstandig, geef je vorm aan diverse vragen en oplossingen. Bijvoorbeeld door te brainstormen met de klant, het ontwerpen van nieuw logo, een modern webdesign of social media content.
Je kan goed binnen een huisstijl werken, maar kan ook een huisstijl van scratch maken voor een klant.
Je presenteert je werk aan collega’s of direct aan de klant, digitaal of real life.
Je neemt deel aan offertetrajecten en denkt inhoudelijk mee over de aanpak van campagnes.

Dit bieden wij

Werken voor mooie klanten als Gemeente Katwijk, Gemeente Lisse (en omgeving), Floral Trade Group, LIMES international, van Rhijn Bouw en nog veel meer prachtige bedrijven in de regio.
Een jong en ambitieus team waar iedereen op zijn eigen manier creatief is: met een ervaren strateeg, webdesigner/webdeveloper, DTP-er en online marketeer.
Hybride werken is bespreekbaar, maar in deze functie is aanwezigheid op kantoor belangrijk.
Een passend salaris op basis van ervaring.
30 vakantiedagen per jaar.
crosscheckmark-circle