Basis website
voor starters

Om te starten is een uitgebreide website niet altijd nodig. Met de bewezen succesvolle opbouw van onze basiswebsite, is deze optie het meest gekozen door starters en zzp’ers.
Bekijk dit pakket

Basis website met
extra functionaliteit

Heb je liever een website waarin je wat meer functies hebt? Dat wij met je meedenken over hoe jouw website het beste voor jou kan werken? Dan is ons Plus pakket precies wat jij nodig hebt.
Bekijk dit pakket

Maatwerk
website

Strategie, ontwerp en techniek. Bij een maatwerk website, ontwerpen en bouwen wij deze rondom jouw organisatie. Uniek en afgestemd op jouw doelen.
Bekijk dit pakket
Sluiten
terug naar blog overzicht

Terugblik padeltoernooi

overig

Door Koos Schwaneberg

5 minuten leestijd

Afgelopen vrijdag op 17 juni, organiseerden wij het eerste Buro Brein Padeltoernooi. We hadden nooit gedacht dat het zo heet zou worden. In temperaturen van ongeveer 28ºC streden 15 teams voor de winst.
Lees verder

De eerste editie van het padeltoernooi van Buro Brein

Resultaat

In de groepsfase werden door ieder team drie wedstrijden gespeeld. De beste van iedere groep ging door naar de halve finale. Uiteindelijk stonden Verander Instituut en Hostingvisions tegenover elkaar in de finale. Na exact 20 minuten stond het 4-3 voor Verander instituut en daarmee zijn zij de eerste winnaar. Gefeliciteerd!

Terugblik

We kijken terug op een geslaagde, sportieve en gezellige middag waarin we ook een sponsorovereenkomst tekende met KLTV Katwijk. Onderdeel daarvan is dat we jaarlijks 2 edities van ons toernooi organiseren! De volgende editie staat gepland op 7 oktober 2022. Zet ‘m dan ook snel in je agenda! Hopelijk is het weer dan (bijna) net zo lekker.
De tweede editie van het toernooi staat, voor alsnog, gepland op 7 oktober 2022. Hopelijk zien we jullie dan weer!

Door Koos Schwaneberg

5 minuten leestijd

branding marketing

Website onderhoud met Smart Control van Buro Brein

cross