Creative & 
branding

Een identiteit of merk bestaat uit meer dan een logo, lettertype en kleuren. Wat straalt je bedrijf uit, herkent je doelgroep zich hierin? Wij gaan hier naar op zoek even geven dit vorm.
Geef mij een identiteit

Webdesign & Development

Wij zijn specialisten in het ontwerpen, bouwen en optimaliseren van jouw online aanwezigheid. Onze volledig op maat gemaakte websites zorgen dat bezoekers ook klant worden.
ik wil een nieuwe website

Online
marketing

Onze online marketeers ontwikkelen, meten, leren en optimaliseren. Dit doen we in verschillende vormen, van SEO tot advertising en van social media tot emailmarketing.
ik wil meer klanten en leads
Sluiten
Wat we gedaan hebben

Branding

Webdesign

Webdevelopment

Online marketing

Van Rhijn Bouw

Een professioneel gezicht voor een bouwbedrijf uit Katwijk

Van Rhijn Bouw communiceert als bouwbedrijf of aannemer veel richting kopers. Duidelijke herkenbaarheid ontbrak in de uitingen door verschillende lettertypen, kleuren en stijlelementen. Aan ons de opgave hier opnieuw een geheel in aan te brengen.

Ontwikkel een merkuitstraling waarmee we overkomen als de professionele partij die we zijn.

De klantvraag

Communicatie richting kopers is belangrijk voor Van Rhijn Bouw. De informatie en uitstraling daarvan waren sterk verouderd en er ontbrak een duidelijke branding wat afbreuk deed aan het merk. Er werden verschillende lettertypes, kleuren etc. gebruikt. De herkenbaarheid was weg en het geheel had niet de professionaliteit die Van Rhijn Bouw uit wilde stralen. Kunnen jullie het geheel in lijn brengen? Een aanvraag waar ons bloed sneller van gaat stromen.

Ons aandeel

De logo en huisstijl binnen het bouwbedrijf zijn in verloop van tijd door diverse ontwerpers gebruikt met een eigen visie waardoor het een eigen leven is gaan leiden. Wij hebben alle onderdelen van de huisstijl opnieuw op elkaar afgestemd en de regels samengevat in een huisstijl handboek.
Wat hebben we gedaan

Een dynamische huisstijl voor interne, externe en financiële communicatie

Templates

Om het gebruik voor de medewerkers van Van Rhijn Bouw makkelijker te maken hebben we een serie templates van flyers, brochures en spandoeken ontwikkeld. Deze kunnen opnieuw gebruikt worden voor nieuwe uitingen zonder de huisstijl los te laten.

Dynamisch

De huisstijl is uiteindelijk dynamisch ontworpen (ook wel dynamic identity genoemd). Dat wil zeggen dat een uiting niet altijd hetzelfde hoeft te zijn maar wel de herkenbare onderdelen houdt. Zo kun je steeds creatief blijven per uiting zonder dat je daarbij de herkenbaarheid verliest.

Infographic

Sommige informatie moet gedeeld worden. Wanneer deze erg stoffig is waardoor de leesbaarheid niet voor iedereen even prettig biedt een infographic een mooie oplossing. Voor Van Rhijn Bouw hebben wij de strategie van de nieuwe directie in een mooi en overzichtelijke infographic gegoten.

Projecten

Voor de projectontwikkeling van Van Rhijn werken we inmiddels aan meerdere websites met ieder project een eigen gezicht en gevoel. Binnenkort zullen we hier ook op aandacht aan geven op deze website.

Sneller een herkenbare brochure of folder dankzij onze bouwstenen

Van Rhijn Bouw ontwerpt nu zelf via InDesign mooie brochures en flyers met de door ons ontwikkelde bouwstenen en templates. Uiteraard blijven we advies geven over het gebruik en ontwikkelen we een nieuw template als dat nodig is.
Surf naar de website
Wat kunnen we voor jou betekenen

Wil je ontdekken hoe jouw bedrijf online de volgende stap kan maken?

Wij zijn een een creative digital agency met ruime kennis en prachtige referenties, zowel grafisch als technisch. Wij zijn beeldmakers. Elk project is een unieke kans om onszelf te bewijzen en het unieke verhaal van jouw bedrijf of merk te vertellen.

Floral Trade Group

Branding

Webdesign

Webdevelopment

Terug naar overzicht
Een team gericht op online resultaat

Jouw partners die steeds ontdekken wat mogelijk is. Hard werkend met een frisse blik.

Meer over ons
Bij Buro Brein denken ze met de klant mee en brengen nieuwe frisse ideeën in, wat altijd het product of project naar een hoger niveau tilt. Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen wat zorgt voor een prettige samenwerking!
Gemeente Katwijk
cross