Basis website
voor starters

Om te starten is een uitgebreide website niet altijd nodig. Met de bewezen succesvolle opbouw van onze basiswebsite, is deze optie het meest gekozen door starters en zzp’ers.
Bekijk dit pakket

Basis website met
extra functionaliteit

Heb je liever een website waarin je wat meer functies hebt? Dat wij met je meedenken over hoe jouw website het beste voor jou kan werken? Dan is ons Plus pakket precies wat jij nodig hebt.
Bekijk dit pakket

Maatwerk
website

Strategie, ontwerp en techniek. Bij een maatwerk website, ontwerpen en bouwen wij deze rondom jouw organisatie. Uniek en afgestemd op jouw doelen.
Bekijk dit pakket
Sluiten
Wat we gedaan hebben

Branding

Webdesign

Webdevelopment

Online marketing

Strandchalet Katwijk

Bijna 100% bezetting met een sterke website en online marketing.

Het strand van Katwijk is een prachtige plaats om te ontspannen en genieten van natuur. Ook kun je er heerlijk slapen in een van de strandhuisjes van Strandchalets Katwijk. Eerst even boeken natuurlijk. Dat kun je op de website, gemaakt door Buro Brein.

Onze uitdaging

Een website voor een nieuw bedrijf is altijd een uitdaging. Geen zoekhistorie, geen data uit eerdere websites, feitelijk is het een blanco canvas. Heerlijk als designer, voor een online marketeer niet zo heerlijk.

De aanvraag: Ontwikkel een website voor de verhuur van onze nieuwe strandhuisjes en maak deze met online marketing succesvol – was voor ons thuiskomen.

Onze aanpak

Na onderzoek en meerdere sessies over de doelgroep, het product en ook de techniek voor de boekingen zijn we aan de slag gegaan met ontwerp en bouwen. De website ging online en toen… kwam corona.
Wat we gedaan hebben

Starten met verhuur van vakantiehuisjes tijdens corona, maar wel een bezetting van 95% het eerste seizoen

De juiste mix

Door het toepassen van de juiste marketingmix werd ondanks corona de website snel gevonden. Op social media werden leuke acties geplaatst. Een brochure voor terrasbezoekers en een online marketingcampagne met een fantastisch resultaat.

Beheersbaarheid

Het verwerken van boekingen voor 18 vakantiehuisjes is al een taak op zich. Om dit eenvoudig en beheersbaar te houden voor de opdrachtgever is er een module ontwikkeld en geïmplementeerd die dit alles eenvoudig maakt. En dat natuurlijk in WordPress voor eenvoudig en veilig beheer.

Op maat

Onze websites en creaties als een logo zijn puur maatwerk. Net als ieder bedrijf was ook Strandchalet Katwijk en zijn doelgroep uniek. Onze online marketing campagnes waren effectief op de doelgroepen en dat merkten we.

Continue bijsturen

De campagnes werden in het begin dagelijks bijgestuurd en was er wekelijks overleg. Na enkele weken hadden we de “sweetspot” en zagen we de campagne sterke resultaten leveren.

Uitschieters van meer dan 20 boekingen per dag!

Inmiddels zijn we paar maanden verder en zien we dat een zeer effectieve prijs per lead. Het resultaat van goed onderzoek, sterk design, prettige software, een krachtige campagne en een fijne samenwerking.
Surf naar de website
Wat kunnen we voor jou betekenen

Wil je ontdekken hoe jouw bedrijf online de volgende stap kan maken?

Wij zijn een een creative digital agency met ruime kennis en prachtige referenties, zowel grafisch als technisch. Wij zijn beeldmakers. Elk project is een unieke kans om onszelf te bewijzen en het unieke verhaal van jouw bedrijf of merk te vertellen.
Logofolio 2021

Onze mooiste logo's van 2021

Bekijk deze case

Global Garden

Global Garden: een wereld aan tuin en interieur

Bekijk deze case

Floral Trade Group

Geef een internationaal bloemenbedrijf een passende uitstraling

Bekijk deze case

Terug naar overzicht
cross