Creative & 
branding

Een identiteit of merk bestaat uit meer dan een logo, lettertype en kleuren. Wat straalt je bedrijf uit, herkent je doelgroep zich hierin? Wij gaan hier naar op zoek even geven dit vorm.
Geef mij een identiteit

Webdesign & Development

Wij zijn specialisten in het ontwerpen, bouwen en optimaliseren van jouw online aanwezigheid. Onze volledig op maat gemaakte websites zorgen dat bezoekers ook klant worden.
ik wil een nieuwe website

Online
marketing

Onze online marketeers ontwikkelen, meten, leren en optimaliseren. Dit doen we in verschillende vormen, van SEO tot advertising en van social media tot emailmarketing.
ik wil meer klanten en leads
Sluiten
Wat we gedaan hebben

Branding

Webdesign

Webdevelopment

Floral Trade Group

Geef een internationaal bloemenbedrijf een passende uitstraling

Floral Trade Group is een samenwerkende organisatie bestaand uit meer 20 bedrijven en merken. De organisatie die centraal wordt aangestuurd vanuit Bloemenveiling Rijnsburg, was op zoek naar een uitstraling die past een internationale speler in de bloemenbranche.

De klantvraag

De organisatie Floral Trade Group is de laatste jaren hard gegroeid en daarbij ook veranderd. Om het bedrijf de uitstraling te geven die daar bij past bij de huidige vorm, is ons gevraagd het logo en de branding opnieuw vorm te geven. Een kleurrijke uitdaging die past als een jas.

Ons aandeel

Na het definiëren van de waarden van de organisatie konden we aan de slag met het logo. Het huidige logo was daarbij het startpunt. Hierna werken we branding verder uit in een brandbook, ontwikkelden we een nieuwe website en het personeelsmagazine.
Wat hebben we gedaan

Een herkenbare identiteit met een duidelijk Nederlands accent en een uitstraling van internationaal niveau

Partners

Voor Floral Trade Group zijn we als het ware de afdeling ontwerp en online buiten de deur. We ontwerpen logo’s en websites voor diverse organisaties binnen de groep, bouwen deze in WordPress en verzorgen het drukwerk.

Flexibiliteit

Onze flexibiliteit is voor Floral Trade Group een belangrijke eigenschap. Een organisatie die snel ontwikkelt moet ook snel kunnen schakelen. Er zijn voor je opdrachtgever als hij je nodig heeft. De huisstijl en het bijhorende brandbook dragen bij aan deze flexibiliteit. Hierdoor zijn nieuwe uitingen snel te realiseren op basis van een serie voorbeelden.

Online op maat

De website voor Floral Trade Group is gebouwd in WordPress. De afdeling marketing heeft krachtige tools gekregen om zelf de content van de website aan te passen en kan de afdeling HR snel en simpel nieuwe vacatures plaatsen. 

WordPress

Om het beheer van circa 10 websites makkelijker te maken voor de klant, hebben we 7 websites omgebouwd naar WordPress. Alle websites draaien met dezelfde techniek waardoor het beheer over alle websites simpel en de werkwijze gelijk is.

We werken met veel plezier en trots voor deze bedrijven binnen de Floral Trade Group

Meerdere WordPress websites binnen enkele maanden gerealiseerd

Voor Floral Trade Group mochten we niet alleen de branding verzorgen. Al snel volgde de website voor een van de ondernemingen binnen de groep. Onze kwaliteit, werkwijze en het systeem waarmee de website wordt beheert vallen zo goed dat we inmiddels 8 websites voor de groep hebben gerealiseerd binnen een half jaar. Wij zijn trots en dankbaar voor onze relatie met Floral Trade Group.
Surf naar de website
Wat kunnen we voor jou betekenen

Wil je ontdekken hoe jouw bedrijf online de volgende stap kan maken?

Wij zijn een een creative digital agency met ruime kennis en prachtige referenties, zowel grafisch als technisch. Wij zijn beeldmakers. Elk project is een unieke kans om onszelf te bewijzen en het unieke verhaal van jouw bedrijf of merk te vertellen.

Global Garden

Branding

Webdesign

Terug naar overzicht
Een team gericht op online resultaat

Jouw partners die steeds ontdekken wat mogelijk is. Hard werkend met een frisse blik.

Meer over ons
Wij hebben Buro Brein ingeschakeld voor het ontwikkelen van een nieuwe online strategie. Ze zijn ontzettend hartelijk, en leveren bovendien prachtig werk. Waar nodig kregen we aanwijzingen en adviezen. Hun brein geeft echt de meest creatieve ideeën. Wij gaan jullie zeker aanbevelen!
Binnendijk & van Rijsbergen
cross