Basis website
voor starters

Om te starten is een uitgebreide website niet altijd nodig. Met de bewezen succesvolle opbouw van onze basiswebsite, is deze optie het meest gekozen door starters en zzp’ers.
Bekijk dit pakket

Basis website met
extra functionaliteit

Heb je liever een website waarin je wat meer functies hebt? Dat wij met je meedenken over hoe jouw website het beste voor jou kan werken? Dan is ons Plus pakket precies wat jij nodig hebt.
Bekijk dit pakket

Maatwerk
website

Strategie, ontwerp en techniek. Bij een maatwerk website, ontwerpen en bouwen wij deze rondom jouw organisatie. Uniek en afgestemd op jouw doelen.
Bekijk dit pakket
Sluiten

Ontwikkelingen, verhalen, inspiratie en uitleg. Je leest het in Buro Brein Blogt

Door Koos Schwaneberg

5 minuten leestijd

overig

Terugblik padeltoernooi

Afgelopen vrijdag op 17 juni, organiseerden wij het eerste Buro Brein Padeltoernooi. We hadden nooit gedacht dat het zo heet zou worden. In temperaturen van ongeveer 28ºC streden 15 teams voor de winst.
Lees verder

Door Koos Schwaneberg

6 minuten leestijd

branding marketing ontwerp

Wat kost een logo laten maken?

Hoe duur is een logo en een huisstijl? Of beter nog: wat kost een logo of huisstijl? Deze vraag komt bijna dagelijks voorbij in onze mail en telefoon. Eigenlijk is er geen concreet antwoord. De inhoudelijke vraag is namelijk altijd anders. Maar hoe beantwoorden wij deze vraag? Daarin neem ik je graag mee in dit blog artikel.
Lees verder

Door Koos Schwaneberg

5 minuten leestijd

branding webdesign marketing ontwerp

Hoe kleur de keuze van klanten kan beïnvloeden

Kleur is een communicatiemiddel dat vaak vergeten wordt, in tegenstelling tot bijvoorbeeld tekst, design en fotografie. Beeldtaal is een vorm van non-verbale communicatie die erg belangrijk is. Kleur brengt veel emotie over. Bovendien kan je mensen daarmee effectief beïnvloeden tijdens het kiezen uit meerdere producten.
Lees verder

Door Koos Schwaneberg

5 minuten leestijd

branding marketing

Website onderhoud met Smart Control van Buro Brein

Vandaag de dag lopen websites een behoorlijk risico om gehackt te worden. Vooral websites met een CMS dat niet goed onderhouden wordt, zijn een makkelijk doelwit voor hackers. Helemaal voorkomen is onmogelijk maar met onze website onderhoud pakket, Smart Control, beperken wij dit tot een minimum.
Lees verder

Door Koos Schwaneberg

5 minuten leestijd

branding marketing

Waarom merkpositionering belangrijk is voor jouw bedrijf of merk

Een onderscheidende positie in jouw markt is ontzettend belangrijk. Hoe jij op je doelgroep wilt overkomen is namelijk een belangrijke strategische keuze. In dit blog 5 redenen waarom merkpositionering belangrijk is.
Lees verder

Door Menno Rogaar

5 minuten leestijd

webdesign webdevelopment

Waarom WordPress als Content Management System?

Als online agency kiezen voor wij WordPress als onze Content Management System (CMS). WordPress biedt ons en onze klanten toegankelijkheid en flexibiliteit maar vooral veiligheid en ruimte voor mooie maatwerk oplossingen.
Lees verder
cross