Creative & 
branding

Een identiteit of merk bestaat uit meer dan een logo, lettertype en kleuren. Wat straalt je bedrijf uit, herkent je doelgroep zich hierin? Wij gaan hier naar op zoek even geven dit vorm.
Geef mij een identiteit

Webdesign & Development

Wij zijn specialisten in het ontwerpen, bouwen en optimaliseren van jouw online aanwezigheid. Onze volledig op maat gemaakte websites zorgen dat bezoekers ook klant worden.
ik wil een nieuwe website

Online
marketing

Onze online marketeers ontwikkelen, meten, leren en optimaliseren. Dit doen we in verschillende vormen, van SEO tot advertising en van social media tot emailmarketing.
ik wil meer klanten en leads
Sluiten

Ontwikkelingen, verhalen,
inspiratie en uitleg. Je leest
het in Buro Brein Blogt

Blog Facet

Blog Facet
  • Alles
  • branding
  • marketing
  • webdesign
  • ontwerp
  • webdevelopment

Door Koos Schwaneberg

5 minuten leestijd

branding webdesign marketing ontwerp

Hoe kleur de keuze van klanten kan beïnvloeden

Kleur is een communicatiemiddel dat vaak vergeten wordt, in tegenstelling tot bijvoorbeeld tekst, design en fotografie. Beeldtaal is een vorm van non-verbale communicatie die erg belangrijk is. Kleur brengt veel emotie over. Bovendien kan je mensen daarmee effectief beïnvloeden tijdens het kiezen uit meerdere producten.
Lees verder

Door Koos Schwaneberg

5 minuten leestijd

branding marketing

Websites in topconditie met Smart Control van Buro Brein

Vandaag de dag lopen websites een behoorlijk risico om gehackt te worden. Vooral websites met een CMS dat niet goed onderhouden wordt, zijn een makkelijk doelwit voor hackers. Helemaal voorkomen is onmogelijk maar met Smart Control beperken wij dit tot een minimum.
Lees verder

Door Koos Schwaneberg

5 minuten leestijd

branding marketing

Waarom merkpositionering belangrijk is voor jouw bedrijf of merk

Een onderscheidende positie in jouw markt is ontzettend belangrijk. Hoe jij op je doelgroep wilt overkomen is namelijk een belangrijke strategische keuze. In dit blog 5 redenen waarom positionering van je merk belangrijk is.
Lees verder

Door Menno Rogaar

5 minuten leestijd

webdesign webdevelopment

Waarom WordPress als Content Management System?

Als online agency kiezen voor wij WordPress als onze Content Management System (CMS). WordPress biedt ons en onze klanten toegankelijkheid en flexibiliteit maar vooral veiligheid en ruimte voor mooie maatwerk oplossingen.
Lees verder
Een team gericht op online resultaat

Jouw partners die steeds ontdekken wat mogelijk is. Hard werkend met een frisse blik.

Meer over ons
Bij Buro Brein denken ze met de klant mee en brengen nieuwe frisse ideeën in, wat altijd het product of project naar een hoger niveau tilt. Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen wat zorgt voor een prettige samenwerking!
Gemeente Katwijk
cross